reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

NVIDIA plánuje přidat ke kartám Witcher 3 zdarma

10.3.2015, Jan Vítek, aktualita
NVIDIA plánuje přidat ke kartám Witcher 3 zdarma
Aktualizováno: Společnost NVIDIA už oznámila, že chce podpořit prodeje svých karet GeForce GTX 900(M) tím, že k nim přidá zdarma hru Witcher 3. Akce NVIDIE už je oficiální a startuje právě dnes.
Aktualizováno: NVIDIA dnes skutečně oznámila, že třetí díl Zaklínače je připraven zdarma pro čerstvé majitele desktopových grafik GeForce GTX 980, 970 a 960 plus notebooků s GTX 970M nebo GTX 980M. Akce začíná dnes a dole na blogu NVIDIE je odkaz na spolupracující prodejce. Můžete si tak ověřit, kde se karty s kupónem na dosud nevydaný titul Witcher 3 dají sehnat. Mezi spolupracující internetové prodejce patří Alfa, Alza, CZC a T.S.Bohemia.

Dále pokračuje aktualita v původní podobě.

Informace o novém "bundle" karet GeForce GTX 900 totiž nepřišly na svět oficiální cestou, ale unikly na svět prostřednictvím jednoho obrázku. Ten udává, že The Witcher 3: Wild Hunt, čili již třetí díl Zaklínače, dostaneme zdarma k nové kartě GeForce GTX 960, 970 nebo 980, popřípadě k mobilním GeForce GTX 970M a 980M.





Tyto informace nám odhalí uniklý obrázek, přičemž ten se zmiňuje ještě o podpoře technologií NVIDIA HairWorks nebo APEX pro realističtější zobrazení vlasů, oblečení a také destrukce objektů. Nicméně i tak není jisté, zda NVIDIA skutečně takovou akci plánuje a také nejsou známy žádné další podmínky a informace. Nevíme tedy, kdy má tato akce odstartovat a kdy budou na trhu nové verze karet s příslušným kupónem. Či se snad budeme moci o svou kopii Zaklínače přihlásit i zpětně? V to ale nedoufejme.





Ovšem pokud to vyjde, pak by měla NVIDIA přispěchat s oficiálním ohlášením již brzy, neboť třetí díl Zaklínače přijde na trh již brzy, a to 19. května. Bude pak trvat, než se naskladní nové verze karet, přičemž nyní by dle stránek výrobce měla ještě platit akce Pick your Path, díky níž si můžeme vybrat jednu z her The Crew, Assassin's Creed Unity, nebo Far Cry 4. To ale platí pouze pro karty GeForce GTX 980 a 970 (plus mobilní verze).

The Witcher 3 bude jeden z nejnáročnějších titulů na hardware, o čemž vypovídají jeho požadavky na systém. Přinejmenším byste měli ve svém počítači mít Core i5-2500K (3,3 GHz) či Phenom II X4 940 a ekvivalentní, GeForce GTX 660 či Radeon HD 7870 (DirectX 11) a 6 GB RAM. Doporučené specifikace pak zahrnují Core i7-3770 či AMD FX-8350, GeForce GTX 770, Radeon R9 290 a 8 GB RAM. Cokoliv nad tím je bonus.


NVIDIA samotná již využila nového Zaklínače minulý týden na GDC, aby mohla demonstrovat své konzole NVIDIA Shield. Podívat se na to můžete v přiloženém videu, když se posunete na 11:30.

Zdroj: Hexus.net

reklama