reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

NVIDIA vyhlásila soutěž pro VR projekty, první cena je tři čtvrtě miliónu

27.2.2016, Jan Pánek, aktualita
NVIDIA vyhlásila soutěž pro VR projekty, první cena je tři čtvrtě miliónu
GTC neboli GPU Technology Conference proběhne už začátkem dubna tohoto roku, můžeme se těšit především na téma virtuální reality. NVIDIA při této příležitosti připravila zajímavou soutěž pro vývojáře ve věcech VR.
Podnikatelé nebo vývojáři, kteří se snaží se svým projektem týkajícím se virtuální reality prosadit, se mohou zapojit do soutěže ECS VR Showcase, jež NVIDIA pořádá. Nyní společnost zahájila registrace, a aby zájemce skutečně motivovala, první cena je stanovena na 30 000 dolarů, což je přibližně 750 000 korun, a vítěz obdrží i další ceny.

Pokud máte nějaký zajímavý nápad nebo VR projekt, můžete se do soutěže zaregistrovat. Následně budou vybráni finalisti. Těch v této soutěži bude osm a mezi jejich výhody budou patřit například průkazky s volným vstupem všude na GTC 2016 a prostory pro představení svých nápadů přímo na konferenci.





Tímto způsobem se NVIDIA snaží najít talenty mezi VR vývojáři, protože virtuální realita je v současné době velmi aktuální téma. Nápadů a projektů je však taková spousta, že je velmi těžké se prosadit, a proto je každá finanční pomoc vítána. Cílem NVIDIE je tedy rozvoj virtuální reality, nesmíme opomenout ani to, že sama společnost pracuje na vývoji VR zařízení.

Osm nejlepších týmů, které NVIDIA vybere, budou mít možnost prezentovat svou práci. Poté se otěží ujme Jeff Herbst, viceprezident pro rozvoj obchodu společnosti NVIDIA, a Mark Rein, viceprezident a spoluzakladatel Epic Games. Ti budou každý tým zpovídat a zkoušet a poté bude následovat vyhlášení vítězného projektu.

Pokud tedy sháníte finanční prostředky na svůj VR projekt, neváhejte se zapojit, čas máte do 7. března tohoto roku.

Zdroj: roadtovr.com
reklama