reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

NZXT odhalil skříň Source 530

9.10.2013, Jan Vítek, aktualita
NZXT odhalil skříň Source 530
Společnost NZXT si připravila novou skříň Source 530, která se zcela nepřekvapivě řadí mezi herní skříně. Je tedy prošpikována ventiátory, či alespoň pozicemi pro ně, čili to není nic pro příznivce tichých sestav. Celé čelo je vyrobeno s...
Společnost NZXT si připravila novou skříň Source 530, která se zcela nepřekvapivě řadí mezi herní skříně. Je tedy prošpikována ventiátory, či alespoň pozicemi pro ně, čili to není nic pro příznivce tichých sestav. Celé čelo je vyrobeno s jemně perforovaného plechu a pak tu máme další pozice vzadu, nahoře, dole a v levé bočnici je plexisklo.





Source 530 (CS-SO530-M1) patří mezi větší skříně a jako taková zvládne vedle Mini-ITX, Micro-ATX a ATX také formát E-ATX. Dále tu máme šest pozic pro pevné disky v celkem třech šachtách, do nichž se vejdou také 2,5" SSD a mechanikové pozice jsou tři. Všechny diskové šachty lze odejmout a i bez nich tu máme jednu 2,5" pozici za trayem základní desky.





Dovnitř se tak vejdou i čtyři dvouslotové grafické karty s délkou až 444 mm, ale i 310 mm by mělo stačit, přičemž v takovém případě můžeme nechat diskové šachty na místě. Maximální výška chladiče pak je 183 mm.





Rozměry této skříně jsou 235 x 507 x 510 mm a hmotnost 9,2 kg. O chlazení se postará až devět ventilátorů s rozměry 120 až 200 mm, pro jejichž napájení můžeme využít jeden hub, záslepek pro karty máme osm, předek pak nese dva porty USB 3.0 a dva audio.

NZXT Source 530 bude k dispozici od listopadu, a to za cenu 90 euro, čili cca 2300 Kč.

Zdroj: techPowerUp
reklama