reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

NZXT Phantom 240: elegantní bílá skříň za rozumnou cenu

23.4.2014, Jan Vítek, aktualita
NZXT Phantom 240: elegantní bílá skříň za rozumnou cenu
Společnost NZXT se rozhodla obohatit svou skříňovou sérii Phantom 240 o nový model, který chce zaujmout především svým oblým designem s výraznými křivkami a také kontrastem černé a čistě bílé barvy.
Nový Phantom 240 tak v podstatě navazuje na původní model NZXT Phantom, který má také mohutné plastové nástavby a kombinuje oblé tvary a ostré hrany. Nový Phantom 240 ale přeci jen vypadá lépe, alespoň pokud lze posoudit z několika dostupných fotografií.





Phantom 240 tedy přináší svěží nový styl doplněný o velké boční plexi, skrz něž budeme mít výhled na zdroj, základní desku a příslušné komponenty. V dodávce se také budou nacházet dva nové skříňové ventilátory FN V2 o velikosti 120 mm. Ty slibují v porovnání se starším modelem nižší hlučnost.





Do skříně se vejdou dva přední 120mm ventilátory, jeden zadní a dva další nahoru. Máme tu také odnímatelné diskové šachty, což je u lepších skříní již standardní vlastnost dovolující instalaci velmi dlouhých karet. Každá šachta je vybavena šuplíky pro tři pevné disky nebo SSD.





Celý interiér skříně je nekomplikovaný, umožní nám vést kabely za trayem pro základní desku, který je dostatečně velký na to, aby se na něj vešly základní desky ATX s plnou velikostí a ještě nějaké místo zbyde. Nakonec tu máme přední porty USB 3.0 plus dvojici 3,5mm audio konektorů.

Skříň má dorazit na trh již brzy v bílé barvě (alespoň prozatím), a to za 70 dolarů, čili v přepočtu cca 1400 Kč.

Zdroj: techPowerUp
reklama