reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

NZXT uvádí skříň s designem od Razeru

17.6.2014, Jan Vítek, aktualita
NZXT uvádí skříň s designem od Razeru
Společnost Razer se rozhodla, že na trh vyšle počítačové skříně, ovšem ne však přímo své modely. Namísto toho nabízí pod programem Designed by Razer, aby ostatní výrobci prodávali skříně s jejím designem.
První společností, která využila programu Designed by Razer, je známá NZXT, která již na trh vyslala řadu vlastních modelů. Její skříň založená na návrhu firmy Razer se má dostat na trh příští měsíc, a to s cenou 150 USD, čili cca 3000 Kč.





Ve skutečnosti jde o poupravenou skříň NZXT H440, která byla představena již na začátku tohoto roku a označena byla za přelomovou. Je pravda, že představila nějaké novinky, ale o nic přelomového se rozhodně nejednalo, ale to můžete posoudit sami na základě uvedené aktuality.





Razer se podepsal především na výběru barevné kombinace, kde samozřejmě využil svůj obvyklý odstín jasné zelené barvy, a to i pro podsvícení prostoru pod skříní. Společně s ní pak dostaneme tři 120mm ventilátory FN V2 umístěné vepředu a jeden 140mm ventilátor stejné řady v zadní pozici. Dále tu máme přední a spodní prachové filtry, podporu jednoho 280mm nebo 360mm radiátoru pro vodní chlazení v přední pozici, stejně velkého v horní pozici a jeden se také vejde dozadu (140/120 mm). Pro SSD či HDD tu máme celkem osm pozic a mezi podporované formáty základních desek patří Mini-ITX, Micro-ATX a ATX.

Specifikace pak hovoří o dvou předních portech USB 3.0, stejně tolika USB 2.0, jednoho mikrofonního portu a jednoho sluchátkového. LED podsvícení si budeme moci pomocí tlačítka vypnout. Co se týče programu Designed by Razer, více se dozvíte v odkazu na zdroj článku.

Zdroj: TZ Razer
reklama