reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

O2 nabízí firmám nová počítačová řešení

27.9.2007, Jan Vítek, aktualita
O2 nabízí firmám nová počítačová řešení
Společnost Telefónica O2 Czech Republic hodlá kromě datových a hlasových služeb firmám také nabízet nový produkt - O2 Počítačové řešení. Pod tím se skrývá kompletní řešení počítačového vybavení firmy hrazené splátkami. Na této akci se podílí...
Společnost Telefónica O2 Czech Republic hodlá kromě datových a hlasových služeb firmám také nabízet nový produkt - O2 Počítačové řešení. Pod tím se skrývá kompletní řešení počítačového vybavení firmy hrazené splátkami. Na této akci se podílí kromě O2 také Hewlett-Packard a Microsoft.



"Počítače už se nepoužívají jen k ukládání a zpracovávání informací, ale hlavně ke komunikaci. A protože O2 je v komunikačním byznysu jedničkou, je pro nás přirozené spojit počítačové řešení s našimi možnostmi připojení k internetu. Když firemní zákazník přenese starosti o počítače, sítě a připojení na externího dodavatele, v tomto případě na O2, uvolní si ruce a bude se moci plně soustředit jen na činnosti sousvisející s růstem jeho firmy. Je zkrátka výhodné, když se o rutinní provoz stará firma jako je O2, která dokáže IT spravovat na dálku,"uvádí Fernando Astiaso, viceprezident pro firemní zákazníky společnosti Telefónica O2 Czech Republic.

V rámci služby si zákazníci mohou vybrat mezi pěti desktopy a notebooky se splátkami od 585 Kč/měsíc (bez DPH). To zahrnuje instalace, aktivace a také záruku s pojištěním počítačů. Všechny jsou pak vybaveny OS MS Windows XP Professional a antivirovým programem O2 PC Strážce. Pro zákazníky je také připravena asistenční linka, jež je každý pracovní den dostupná od 8 do 21 hodin. Operátoři prý mají vyřešit jakékoliv potíže se SW do dvou hodin. HW poruchy bude řešit servisní technik druhý den u zákazníka.

Zdroj: O2
reklama