reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

OLED klávesnici Optimus Maximum možno předobjednávat

21.5.2007, Marek Štelčík, aktualita
OLED klávesnici Optimus Maximum možno předobjednávat
Téměř dva roky po prvním seznámení s touto klávesnicí oznámila společnost Art Lebedev, že začíná přijímat předobjednávky. Konkrétně tomu tak je od včerejška a předobjednávat můžete přímo skrze stránky společnosti Art Lebedev, kde zároveň...
Téměř dva roky po prvním seznámení s touto klávesnicí oznámila společnost Art Lebedev, že začíná přijímat předobjednávky. Konkrétně tomu tak je od včerejška a předobjednávat můžete přímo skrze stránky společnosti Art Lebedev, kde zároveň běželo odpočítávání pro největší nadšence. Společnost dodává, že první várka klávesnic by po předchozích komplikacích s dodavateli OLED displeje mohla být u zákazníků začátkem prosince, jednat se bude o prvních 200 kusů, další dvoustovka najde své majitele na konci prosince a následně v lednu bude rozesláno 400 dalších kusů. Tato klávesnice Optimus Maximum dokáže měnit znak přiřazený jakékoliv klávesy, jak si to nastavíte závisí jen na Vás.



Nechybí podpora azbuky, arabštiny, starověké řečtiny, speciálních znaků, matematických funkcí, obrázků a mnoha dalších. Konfigurační software je samozřejmě součástí základního balení a samotné nastavení je dle společnosti velice intuitivní. Klávesnice tedy vlastně obsahuje 113 malých dotykových OLED displejů, kde každý má viditelnou oblast 10,1 x 10,1 mm a rozlišení 48 x 48 pixelů. Pokud máte zájem, tak si pospěšte, jedná se o limitovaný počet kusů. Cena je potom stanovena na 1564 amerických dolarů.

Zdroj: laptoplogic
reklama