reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Osmidiskový NAS Synology DS1813+ proudí na trh

28.5.2013, Jan Vítek, aktualita
Osmidiskový NAS Synology DS1813+ proudí na trh
Pro náročnější zákazníky si společnost Synology připravila nový NAS server DiskStation DS1813+, který zvládne obhospodařit až osm pevných disků a určen je pro malé či středně velké podniky. K tomu nabídne také čtyři ethernetová rozhraní...
Pro náročnější zákazníky si společnost Synology připravila nový NAS server DiskStation DS1813+, který zvládne obhospodařit až osm pevných disků a určen je pro malé či středně velké podniky. K tomu nabídne také čtyři ethernetová rozhraní s propustností 1 Gbps a možnost rozšíření až na 18 pevných disků.





DiskStation DS1813+ byl dle tvrzení svého výrobce vyroben především s ohledem na výkon. Díky tomu dokáže poskytnout přenosové rychlosti až kolem 350 MB/s při stahování dat a 200 MB/s při jejich odesílání, a to s využitím interní konfigurace disků RAID 5 a při komunikaci se systémy Windows.

Sám je vybaven 2,13GHz procesorem se dvěma jádry (neupřesněný typ, ale vypadá to na Atom), 2 GB DDR3 RAM (rozšiřitelná na 4 GB), plně podporuje iSCSI a umožňuje integraci do prostředí VMware vSphere 5 s podporou VAII, Citrix XenServer či Microsoft Windows Server 2012 s Hyper-V. Sám nabídne VPN server, mailový či webový server nebo možnost připojení tiskárny, a to díky svému operačnímu systému DiskStation Manager 4.2.

Dostupnost této novinky nebyla uvedena, ale vzhledem k tomu, že bylo oznámeno uvolnění na trh, to bude brzy. Další informace se dozvíte na stránkách výrobce (viz zdroj).

Zdroj: TZ Synology
reklama