reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
3.5.2016, Jan Vítek, aktualita
Společnost Ozone si připravila novou herní myš, při jejímž popisování nešetří superlativy. Model Neon 3K je označena za dokonalou herní myš, která má mimořádný výkon a je nepřekonatelně přesná. My se ale podíváme na fakta.
pidalin (1478) | 3.5.201615:19
Pro ruku neni nic horšího než symetrická myš, ta už z principu nemůže bejt ergonomická. Na hry a na práci, kde jsou předpoklady pro to tu myš mít v ruce hodinny denně, jsou symetrický myši vyloženě zdravotní riziko.
Jedinej tvar kterej mi vyhovuje a na kterym dokážu mít ruku pohodlně hodiny je tvar podobnej klasický G5 od Logitechu, teď jsem měl roky cyber snipu stinger a roky jsem hledal srovnatelnou náhradu a nenašel. Když už je ňáká myš za rozumný prachy tak má blbej tvar a drahý myši nejsou záruka kvality bohužel. Měl jsem třeba CM Sentinel za 1500 Kč a byl to totální krám, po půl roce na vyhození. Teď jsem koupil za 600 A4Tech a díky tomu tvaru, a taky protože píská, se jí zbavim hned jak to pujde. Už jsem z těch myší opravdu zoufalej, kdyby měl někdo doma nerozbalenou G5ku tak bych za ní hodně dobře zaplatil.
PS: Jsem levák, ale takovej magor abych držel myš levou rukou nejsem. Leváci se musej přizpůsobit, celej svět je dělanej na praváky, takže se nedá nic dělat. Psát se levou dá, ale nic jinýho ne, všechno je pro praváky. Když člověk začíná s PC tak má hned myš chytit pravou a zvyknout si na to.
Odpovědět2  0
Aros (547) | 5.5.20169:16
No jo, pro člověka, který na PC pracuje je výměna periferií noční můrou. Osobně se děsím až mi jednoho dne odejde má stará klávesnice chicony, která už se samozřejmě tak aspoň 8 let nevyrábí. Koupil jsem si jednu do zásoby když to ještě šlo, ale stejně to asi někdy umře... Nejde o to, že je tak dobrá ­(což sice je­) ale o to, že jsem na ni za těch víc jak deset let tak zvyklý, že nedokážu psát na ničem jiném.
Odpovědět0  0
pidalin (1478) | 5.5.201618:47
Já na PC nepracuju, ale trávim u něj hodně času a taky hraju hry. V práci neřešim co tam je za myš, tam PC slouží jenom pro ovládání CNC stroje. ;­-­)
Jinak klávesnici jsem si teď koupil od Lenovo kopii tý klasický starý IBM klávesnice s vysokym zdvihem a jsem naprosto spokojenej, takový ty chicklet hrůzy už mi nesměj do domu. S tou klávesnicí to mam podobně, táta třeba má s ultra nízkym zdvihem kde klávesy zapadávaj až pod povrch toho těla klávesnice jakoby do hloubky a vždycky dloubnu nehtem do hrany ­(u krajních kláves­) a nedokážu na tom napsat vubec nic. ;­-)
Odpovědět0  0
Eskymak (1057) | 3.5.201612:36
Když už, tak rovnou 4K...
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.