reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Podívejte se, jak se hraje 6. Civilizace

5.8.2016, Jan Vítek, aktualita
Podívejte se, jak se hraje 6. Civilizace
Než na herní trh vstoupí Sid Meier's Civilization VI, to bude trvat ještě přes dva měsíce, ale už nyní se můžeme podívat na 52minutové video přímo ze hry. To díky hernímu magazínu Polygon.
Video bylo pořízeno na prezentaci hry v New Yorku a obsahuje dlouhé minuty nesestříhaného záznamu přímo z herního prostředí, takže jde o takový první Let's Play. Dozvíme se také díky němu to, jaké novinky můžeme od šestého dílu očekávat.





Společnosti 2K Games a Firaxis už dříve uvedly, jaké novinky Civilizace VI přinese. Jde například o městské čtvrti, které mají svůj vlastní hexagonální segment, pak tu je kompletně nový systém pro výzkum, dynamická diplomacie, v níž se věci mění podle toho, jak se vyvíjí situace, kombinované armádní jednotky a také bylo zapracováno na multiplayeru a jeho kooperativním i kompetitivním režimu. Uživatel tak pochopitelně bude mít k dispozici i nové průvodce, aby se do hry vpravil rychleji.


Pokud se o této hře chcete dozvědět ještě více, pak bude vhodné navštívit oficiální kanál na YouTube, kde najdete různá videa ukazující, jak se hraje za Číňany, Aztéky, Francouze či Brazilce. Právě nejnovější video ukazuje, jak si vývojáři zkouší hrát hodinu a půl za Brazilce.

Dříve se také spekulovalo, že nový hlas Civilizace VI poskytne Sean Bean, který namluvil i trailer předvedený na akci E3. Nyní už je jasné, že nejde jen o spekulace a že Sean Bean opravdu Firaxisu propůjčil svůj hlas. Slyšet je třeba v čase 13:30 v uvedeném videu. Civilizace je ostatně dost slavná série na to, aby přitahovala známé herce. Pátý díl namluvil Morgan Sheppard a čtvrtý zase Leonard Nimoy. Ti ale prý měli mnohem méně práce, neboť šestá Civilizace má obsahovat daleko více namluvených hlášek a vět.

Zdroj: Firaxis

reklama