reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Přichází ovladače NVIDIA 361.75 WHQL, řeší problémy s Photoshopem a Illustratorem

28.1.2016, Jan Vítek, aktualita
Přichází ovladače NVIDIA 361.75 WHQL, řeší problémy s Photoshopem a Illustratorem
NVIDIA si připravila pro grafické karty GeForce a jejich majitele nové ovladače GeForce Game Ready Driver v361.75 WHQL, které jsou určeny zvláště pro zbrusu nový Rise of the Tomb Raider a také řeší problémy s Photoshopem a Illustratorem.
GeForce Game Ready Driver v361.75 WHQL jsou tedy určeny pro dnes vypuštěnou hru Rise of the Tomb Raider a vedle toho také pro Tom Clancy’s The Division, která má být zpřístupněna na PC zítra, ale zatím jen v betaverzi. Tím to ale pochopitelně nekončí a jako obvykle tu máme nálož dalších vylepšení a optimalizací, jako jsou SLI profily a jiné.





Mezi novinky ovladačů 361.75 WHQL patří také podpora zapojení externí grafické karty přes rozhraní Thunderbolt 3, která tedy zatím ještě není zcela dokončena, a tak je k dispozici také v betaverzi. Tuto funkci budou podporovat všechna GPU ze série GTX 900 a dále i TITAN X a GeForce GTX 750 a 750 Ti.

Co se týče SLI profilů, ty jsou připraveny také pro nové hry Rise of the Tomb Raider a Tom Clancy’s The Division. Vedle nich své nové profily dostaly také Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Sebastien Loeb Rally Evo a Tom Clancy's Rainbow Six: Siege. Dále byl vylepšen software pro NView, PhysX, CUDA, HD Audio i samotná aplikace GeForce Experience.

Uživatelé aplikací od Adobe běžících pod Windows 10 také uvítají tyto nové ovladače, neboť ty mají řešit problémy v Photoshop CC a Illustrator CC. Ovladače řeší i bugy ve starších verzích operačního systému Windows, které jsou spojeny s hrami Call of Duty: Black Ops III a Just Cause 2 a grafickými kartami založenými na GPU GM204, tedy GTX 980 a GTX 970.

Ovladače NVIDIA GeForce Game Ready Driver v361.75 WHQL si tedy už můžete stáhnout.

Zdroj: TZ NVIDIA
reklama