reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
12.4.2016, Jan Vítek, aktualita
Očekávaná hra Quantum Break od Remedy Entertainment přišla na trh prostřednictvím Windows Store pro UWP a ne Win32, což je příčinou řady problémů. Své potíže má ale i její engine, z nichž některé snad ani nebude možné vyřešit.
Xspy (99) | 13.4.201610:42
Zvláštní , jaké problémy trápí UWP only tituly .Jako by nestačilo zbytečné omezení na win10 ...
V každém případě , pokud se Microsoft nevzpamatuje , tak si sny o 10 všude může nechat dál zdát .
Současně pokud Nvidia je na starších systémech pro hráče vyrovnaný soupeř AMD , nepovede to k preferování UWP byť by za to moha 100x designová zaostalost HW .
Z mého pohledu Nvidii u notebooků preferuji ­-protože konkurence spí , v desktopu pak Nvidia znamená možnost hrát i tam kde si AMD dávno ovladači podřezalo větev a pro mne již 2x ponechalo použitelný HW v legacy módu .
Odpovědět1  0
Aros (547) | 12.4.201619:30
Já vám nevím. Téměř denně čtu o nehratelných hrách, které měly být původně fakt pecky. A jak se lidi bouří atd. Přitom já jsem se s žádným takovým problémem nesetkal. A víte proč? Protože si kupuju hry za < 5 Euro na Steamu třeba 3 roky po vydání. Zákazníci platící 60 Euro mi to řádně otestují a vývojáři to během prvního roku opraví. Já si to za další dva koupím a funguje to bez problémů. Má to i další výhodu. Stačí 3 roky starý HW a všechno jede na plné detaily... :­-)
Odpovědět5  1
Mesias (14) | 17.4.201619:41
Kdyby kazdy uvazoval jako ty tak na PC uz davno nejsou hry :­-­)
Odpovědět0  0
Aros (547) | 12.4.201619:25
"využít i posledních 512 GB­"

Tak daleko ještě nejsme :­-)
Odpovědět1  1
durib (290) | 12.4.201614:44
Jó to je tak, když výrobce grafických karet kašle na ovladače. Nejenom, že jsou jeho karty hardwarově zaostalé, ale i ovladače vydává v jedné nekončící beta verzi. Jsou s tím neustále problémy a nechápu, jak ty grafiky může stále někdo kupovat. To já se svou nVidií nikdy problém neměl. I když počkat, tady má ale problém nVidia? To bude nějaký omyl, za to může určitě ta hra. A je to tak, může za to samotná hra, ostatně jako vždy. Ať už to je AMD nebo nVidia.
Odpovědět0  3
TBS (23) | 12.4.201613:59
Dnes neni cas na testovani a podobne veci. Vsichni chteji penize a tak se hra rychle splaca dohromady a co nejdrive vypusti. Testovani si preci dokazi udelat sami uzivatele az po koupi, no ne? Prskat potom muzou jak chteji, ale bohuzel uz zaplatili, tak nemaji na nic pravo :)
Odpovědět3  0
JUWARE (489) | 13.4.20168:22
Taky nechápu, jak si dneska může někdo dovolit říct, že to asi nepůjde úplně opravit. Kdyby Tito vývojáři dělali v automobilovém průmyslu a vyrobili auto, které prakticky nejezdí a řekli, že to už nepůjde zcela opravit, ale že udělají opravu, aby vůz jezdil v omezeném režimu a majitel se s tím musí spokojit, tak by je spousta z nás nakopala do míst, kde záda ztrácejí své slušné jméno.
Upřímně řečeno. I kdyby museli hru překopat od samého základu, nebo ji udělat znovu, tak by to měli udělat jen proto, aby byl jejich produkt 100% a ne jakýsi paskvil, který funguje jen někomu, nebo částečně.
Pro ně je důležité jen to, že se to prodá, aby si marketingové oddělení namastilo kapsy, pak k tomu vydají pár DLC, která s největší pravděpodobností budou děsně předražená, ale umožní hlavní postavě vyměnit košili a dát pomalovanou zbraň ­(Prostě nějakých pár textur za 10€­) a mají zase na čas vystaráno.
Hlavní jsou jen prachy a hráčům se nabulíkuje, že to lépe udělat prostě nejde.
Odpovědět1  0
Cemada (1210) | 12.4.201612:08
A proto je lepší nekupovat hry v předobjednávce ani hned po uvedení. Počkat aspoň půl roku. Hry už mají za sebou nějaké opravy a jsou i slevy.
Docela mě fascinuje, co si výrobci dovolí vypustit na trh.
Odpovědět3  0
vasedl (64) | 13.4.201614:59
Přesně tak... tuto chybu jsem udělal asi dvakrát a už nikdy... jediný případ kdy hru koupím v předprodeji jsou asi hry od rockstar ­(gta, la.anoire, max payne­). Rockstar mě zatím nikdy nezklamalo...
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.