reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

QSTARZ BT-Q1200: kamarád do divočiny

17.10.2007, Pavel Bureš, aktualita
QSTARZ BT-Q1200: kamarád do divočiny
Společnost QSTARZ, známý výrobce navigačních zařízení, uvádí na trh přístroj, který potěší všechny milovníky cestování. Nejedná se jen o obyčejnou GPS, i když příjem satelitního signálu toto zařízení také zvládá. Kromě navigace si však QSTARZ...
Společnost QSTARZ, známý výrobce navigačních zařízení, uvádí na trh přístroj, který potěší všechny milovníky cestování. Nejedná se jen o obyčejnou GPS, i když příjem satelitního signálu toto zařízení také zvládá. Kromě navigace si však QSTARZ BT-Q1200 dokáže zapamatovat trasu vaší cesty a soubor uložit ve formátu kompatibilním s Google Earth, takže si po návratu můžete vaši cestu prohlédnout doma, pěkně v teple u PC, na satelitní mapě. QSTARZ BT-Q1200 dokáže pracovat až 48 hodin a pokud vám někde uprostřed lese dojde takříkajíc "šťáva", nemusíte zoufat. GPS je vybavena solárním panelem, takže pokud svítí sluníčko, získáte za několik hodin energii pro další činnost přístroje.






GPS využívající MTK čip si dokáže zapamatovat až 200 000 bodů, což je dost i pro náročnější uživatele. Pokud nepotřebujete zaznamenávat úplně všechny získané informace, stačí přepnout z módu pro náročné uživatele do režimu pro základní práci a budou se zapisovat jen základní údaje.




Jestliže rádi fotografujete a lámali jste si někdy hlavu nad tím, kde jste nějaký snímek pořídili, tak s GPS QSTARZ budete mít o jednu starost méně, spolu s přístrojem je totiž dodáván program, který ke každému snímku dokáže připsat informace o souřadnicích.
reklama