reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Razer DeathAdder Chroma: 10 000 dpi

24.9.2014, Jan Vítek, aktualita
Razer DeathAdder Chroma: 10 000 dpi
Razer se přihlásil s novou řadou počítačových myší DeathAdder Chroma, které se chlubí především svým senzorem s rozlišením plných deset tisíc dpi. Řadí se tedy pochopitelně mezi herní myši.
Razer DeathAdder Chroma jsou tedy nejnovější herní myši od této společnosti a své místo na trhu si mají vybojovat především svým optickým senzorem, který disponuje rozlišením 10 000 dpi. Výrobce také udává, že sleduje povrch do 1mm vzdálenosti od povrchu a dokáže přitom pracovat i na skleněném povrchu.





Použitý senzor je navíc schopen sledovat povrch při rychlosti až 200 palců za sekundu (cca 5 m/s) a zvládne akceleraci až 50 G. Software Razer Synaps a jeho Stats & Heatmaps nám navíc sdělí, kolik času jsme strávili hraním nebo kolik kilometrů jsme už s naší myší nadrandili.

A že jde o myš s označením Chroma, pak podobně jako BlackWidow Chroma Kraken 7.1 Chroma můžeme podsvícení jejího kolečka a znaku firmy Razer měnit, přičemž k dispozici je celá paleta barev namíchaných z červené, zelené a modré. K tomu samozřejmě poslouží také software Razer Synapse. Barvy poslouží také k tomu, abychom si jimi mohli označit vytvořené profily a ty na první pohled rozeznali. Navíc je k dispozici také SDK, který můžeme použít k vytvoření speciálních efektů podsvícení, jež pak spojíme s různými událostmi v dané hře. Červeně blikající LED tak může být spojena s útokem na naši základnu v nějaké RTS, apod.

Myš je zaměřena spíše na akční hry, kde nebude potřeba mít k dispozici velké množství programovatelných tlačítek. Těch má celkem pět. Dále můžeme zmínit dotazovací frekvenci 1000 Hz, více jak dvoumetrový kabel s pozlaceným USB konektorem a co se týče rozměrů a hmotnosti, specifikace uvádí 127 x 70 x 44 mm a 105 gramů. Cena byla stanovena na 70 euro.

Zdroj: techPowerUp
reklama