reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Razer Naga a Naga Epic MMO dostanou vylepšený software

19.9.2012, Jan Vítek, aktualita
Razer Naga a Naga Epic MMO dostanou vylepšený software
Společnost Razer oznámila, že její oblíbené počítačové myši Razer Naga a Razer Naga Epic MMO budou obohaceny o nový software Synapse 2.0. Ten má přinést tři podstatná zlepšení týkající se mapování tlačítek, neomezených profilů a manipulace...
Společnost Razer oznámila, že její oblíbené počítačové myši Razer Naga a Razer Naga Epic MMO budou obohaceny o nový software Synapse 2.0. Ten má přinést tři podstatná zlepšení týkající se mapování tlačítek, neomezených profilů a manipulace s nimi.





Co se týče mapování tlačítek, pak nově bude uživatelům umožněno, aby při nezměněném podsvícení a nastavení dpi mohli rychle měnit rozložení funkcí na celkem 17 tlačítkách myši. Cyklovat budou moci mezi celkem osmi sadami funkcí v rámci jednoho profilu, což tedy rovněž osmkrát zvedne počet funkcí (maker), které Naga nabídne. Krom toho je tu ještě jedno vylepšení týkající se mapování tlačítek. Uživatel bude moci využít některé tlačítko jako dočasný přepínač a po dobu jeho stisknutí využít jiné funkce ostatních tlačítek. Je to tedy podobné jako třeba Shift na klávesnici.

Dále si uživatel bude moci vytvořit neomezený počet profilů, které se uloží na online server firmy Razeru (či, jak je dnes moderní říkat, do "cloudového systému"). Data pak budou automaticky synchronizována s lokální databází profilů. K tomu má blízko také třetí novinka, a sice možnost exportu profilů a maker pomocí nové funkce a jejich sdílení s ostatními uživateli. Tato funkce umožní využít i nastavení ze starších modelů myší.

Zdroj: TZ Razer
reklama