reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
1.12.2015, Jan Vítek, recenze
CM Storm Sentinel III je již třetím modelem své řady. Očekávat můžeme výborně vybavenou myš, která využije OLED displej, podsvícení s plnou škálou barev, kvalitní optický senzor a nabídne i možnost změny své hmotnosti.
nobloch (25) | 1.12.201515:50
Mám předchozí generaci, tak můžu přihodit několik postřehů z dlouhodobého používání.

Pogumovaný povrch je sice příjemný, ale při dlouhodobém používání se na něm projevily změny způsobené kontaktem s rukou a potem. Tam kde se ruka dotýká nejčastěji povrch zčernal a ta kovová mřížka se nejen ošoupala, ale také částečně zrezla. Zakrytí mřížky plastem bude určitě vhodnější a nový povrch třeba nebude podléhat barevným změnám.
U jiných myší jsem měl zkušenosti s degradací kolečka. Krokování se jakoby obrousilo a senzor přestal přesně snímat otáčky. Zde však ani po dvou letech nic takového nepozoruji.
Při výběru bych si dal pozor na hlavní tlačítka. Jsou vcelku úzká a navíc jsou ze stran orámovaná. Pro někdo s větší rukou nebo tlustšími prsty by to mohlo být nepohodlné.
Boční tlačítka by mohla být delší. Přeci jen každý máme palec jinak dlouhý.
Teflony jsem měl přibalené náhradní, ale zatím jsem je vyměnit nepotřeboval. Dokud jsem měl myš na stole, tak se kolem jich chytal prach, který se velmi špatně čistil, protože jsou usazené v rámečcích. Od té doby co mám skleněnou podložku s tím problém nemám a myš funguje skvěle.
Kabel je bytelný, nekroutí se, jen se mi začíná o okraj podložky odírat.
Software hodnotit nemůžu, použil jsem ho jen na nastavení DPI. 800­/1400­/1800­/3600 s tím, že nejčastěji používám 1800. To rychlé přepínání je velmi užitečné.
S myší jsem spokojený a společně se sluchátky to jediná komponenta, kterou nepotřebuji vyměnit.
Odpovědět3  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.