reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Gigabyte GTX 980 Ti Xtreme WaterForce: karta s vodníkem

26.11.2015, Pavel Šantrůček, recenze
Gigabyte GTX 980 Ti Xtreme WaterForce: karta s vodníkem
Jste náruživým hráčem počítačových her? Vyžadujete od své grafické karty ultimátní grafický výkon a vynikajících provozní vlastnosti? Grafická karta Gigabyte GTX 980 Ti Xtreme WaterForce může být pro vás tím pravým řešením.

Závěr


Jak tedy ohodnotit Gigabyte GTX 980 Ti Xtreme WaterForce? Šlo by to celkem jednoduše. Díky vodnímu uzavřenému okruhu chlazení WaterForce, které skvěle odvádí svou práci, tato grafická karta disponuje ohromným výkonem, slušnou spotřebou, nízkými teplotami a je velice tichá. Co by si tedy mohl člověk ještě více přát?


Gigabyte GTX 980 Ti Xtreme WaterForce


Dobrou cenu! Jasně, ještě zbývá cena a tady už to pro potencionálního kupce asi tak růžové nebude. Prodejní cena v České republice sice známá zatím není, ale dle cen světových ($720) se jistě nebude jednat o levnou záležitost. Grafická karta Gigabyte GTX 980 Ti Xtreme WaterForce bude tedy určena zejména pro náruživé hráče, kteří pro hraní počítačových her vyžadují ultimátní grafický výkon a vynikající provozní vlastnosti. Nejsou to nadšenci a kutilové, kteří si nejraději řeší systém chlazení sami. A samozřejmě nemohou mít hluboko do kapsy.

V herních testech naší testovací metodiky se tato karta umístila na prvním místě a jedinou vadou na kráse bylo přetaktování, kde jsme přeci jen čekali trochu více. Mohli jsme samozřejmě mít smůlu na horší kousek grafického čipu, který nesnesl nadstandardní frekvence. Věřte ale, že i bez vysokého přetaktování budete mít s touto grafickou kartou výkonu na rozdávání.


Xtreme Gaming


Úplně nakonec si pak naši opětovnou pochvalu odnáší společnost Gigabyte za svou edici grafických karet Xtreme Gaming. Ať už to je výkon, provozní vlastnosti nebo jiná další vylepšení, všechny grafické karty této edice přinášejí svým majitelům vždy něco navíc.

Za zapůjčení grafické karty Gigabyte GTX 980 Ti Xtreme WaterForce děkujeme Gigabyte.

reklama