reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Razer a Evil Geniuses uvádí značkové herní periferie

27.11.2013, Jan Vítek, aktualita
Razer a Evil Geniuses uvádí značkové herní periferie
Známý a renomovaný výrobce herních periferií se spojil s organizací Evil Geniuses, s jejíž pomocí na trh přinese novou řadu herních periferií řady Evil Geniuses eSports. Pro začátek půjde o klávesnici, myš a podložku s temným designem.
Evil Geniuses se označují za světovou eSports organizaci, čili jde o skupinu lidí zabývajících se především profesionálním hraním. Stačili se již dobře umístit na akcích jako StarCraft II World Championship Series, DreamHack, Intel Extreme Masters nebo The Premier League. Nyní se spojují s firmou Razer, která tak chce posílit svou novou řadu herních periferií jejich značkou a konkrétně představí myš Razer Taipan, podložku Razer Goliathus a mechanickou klávesnici Razer BlackWidow Ultimate Stealth Edition.

Jedná se o limitovanou řadu periferií, které jsou již k předobjednání na Razerzone.com a evilgeniuses.gg, tedy až na klávesnici, která bude k dispozici od prosince.





Podložka Evil Geniuses Razer Goliathus přijde na 20 USD (či stejně tolik euro) a jedná se o látkový model s okraji ošetřenými proti třepení a gumovou spodní vrstvou, aby nám po stole necestoval.





Evil Genuises Razer Taipan je myš s cenou 90 USD/EUR nabízející 4G Dual Sensor System s rozlišením 8200 dpi (200 ips, 50 G), tělo vhodné pro praváky i leváky, systém Razer Synapse 2.0, devět programovatelných tlačítek a dotazovací frekvenci až 1000 Hz.




- klikněte pro zvětšení -


Nakonec tu máme nejdražší periferii, podsvícenou mechanickou klávesnici Evil Geniuses Razer BlackWidow Ultimate Stealth, jež nabídne tlačítka s odporem stisku 45 gramů, což ukazuje na Cherry MX Red. Vedle toho tu máme možnost vypnout klávesu Windows, celkem 10 softwarových profilů, mezi nimiž se můžeme libovolně přepínat, 5 programovatelných kláves M, systém anti-ghosting, pět úrovní podsvícení a také dodatečné konektory - audio vstup a výstup a vedle toho průchozí USB konektor.

Zdroj: techPowerUp
reklama