19.6.2015, Pavel Šantrůček, recenze

Dlouhé čekání na nové grafické karty od společnosti AMD skončilo, a tak se pojďme podívat, co nového pro nás AMD přichystalo. V dnešním testu se podíváme na nabídku dvou Radeonů R9 390X a R9 380 od společnosti Sapphire.

reklama
Opravte si v kapitolách 2. a 3. | od: CeleronD  23.6.201518:54
jednotky na vodorovné ose v grafech ­"Otáčky a Hlučnost­". Otáčky­/sekundu je nesmysl.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: Opravte si v kapitolách 2. a 3. | od: Pavel Šantrůček  23.6.201523:05
Pravda, děkuji za upozornění, opravím na minuty.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Ovladače | od: Rafan  21.6.201520:44
Jsem rád že zaznělo že ovladače od AMD nejsou žádným problémem. Za 5 let co mám GK od AMD jsem s ovladači problém neměl. To neustálé papouškování že nestojí za nic mě už opravdu vytáčí.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(2)  nízká(1)
Re: Ovladače | od: dzandra  22.6.20157:25
MUsím se přiznat, že za ty roky co se hrabu v počítačích a že jich je, jsem moc problému s ovladači od ATI ­(sice domů si kupuji jen Nvidia­) nezažil. Recenze příjemná a dokonce mě potěšil výkon 970­(do které jsem vratil prachy)
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(1)  nízká(0)
Re: Ovladače | od: congi  22.6.20158:39
taky mi proslo rukama spousta karet desktopovych i mobilnich a problem s ovladaci jsem mel spise u nvidie
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(1)  nízká(1)
Spickova recenze | od: HEAD  20.6.20156:14
Musim rict, ze recenze je fakt spickova.
Frametimes
Prubeh FPS
Jasna metodika
Neni co vytknout.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Pretaktovanie | od: Rabin  19.6.201521:26
Ake bolo nastavene napatie pri tom max stabilnom pretaktovani a o kolko bol zvyseny power limit ? Dakujem.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: Pretaktovanie | od: Pavel Šantrůček  20.6.201511:43
Napětí ani limit PowerTune při přetaktování zvedány nebyly.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
 
Nový komentář k článku

Pro přidání komentáře se přihlaste vpravo nahoře. Pokud nemáte profil, zaregistrujte se.
Pro diskuzi na jiné téma navštivte naše FÓRUM.