reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Rychlejší Internet Explorer 11 je k dispozici i pro Windows 7

11.11.2013, Jan Vítek, aktualita
Rychlejší Internet Explorer 11 je k dispozici i pro Windows 7
Nejnovější verze internetového prohlížeče Microsoft Internet Explorer 11 byla zpřístupněna i uživatelům operačního systému Windows 7. Stáhnout si ji můžete sami, nebo si ji prostě nechat nainstalovat v rámci služby Windows Update. Očekávat...
Nejnovější verze internetového prohlížeče Microsoft Internet Explorer 11 byla zpřístupněna i uživatelům operačního systému Windows 7. Stáhnout si ji můžete sami, nebo si ji prostě nechat nainstalovat v rámci služby Windows Update. Očekávat pak můžeme rychlejší vykreslování stránek, lepší zabezpečení, podporu dotykového rozhraní a více webových standardů a pro vývojáře jsou tu také nástroje navíc. Nicméně uživatelé Windows Vista i nadále mohou upgradovat pouze na verzi Internet Explorer 9 a pro Windows XP zase verze 8.





Microsoft zdůrazňuje především rychlejší vykreslování stránek včetně výkonu v JavaScript, jež má navíc méně zatěžovat procesor. To bylo podpořeno i jednou hodnotou, a sice celkově o 30 % rychlejší běh, což si můžeme ověřit třeba ve webovém benchmarku EtchMark zkoušejícím výkon i v HTML5, CSS3, atd. Na Windows 7 má pak nový IE11 oproti IE10 pracovat s JavaScriptem o 9 % rychleji, čili ještě tak zvýšit svůj náskok před nejmenovanou konkurencí. Podpora standardů zahrnuje hardwarově akcelerovanou 3D Web grafiku, HTML5 video bez pluginů, WebGL nebo HTML5 drag and drop.


Propagaci IE11 má také napomoci Anime postava Inori Aizawa, která je v představách Microsoftu personifikací jeho Exploreru, to jen kdybyste nevěděli, proč je tu vyobrazena. Sama se na Facebooku představuje slovy, že když byla mladší, bývala ošklivým káčátkem, ale nyní již vyspěla a chce ukázat, co umí. K dispozici tak bude i speciální verze Inori nového IE11, která bude graficky příslušně vyladěna.

Zdroj: Hexus.net

reklama