reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Sezóna online lig na PLAYzone.cz vrcholí

13.12.2010, PLAYzone , aktualita
Sezóna online lig na PLAYzone.cz vrcholí
S blížícími se Vánočními svátky se chýlí ke konci i základní části online soutěží pořádaných na herním portálu PLAYzone.cz. Poslední hrací týden mají před sebou účastníci INTEL Counter-Strike: Source ligy, poslední tři turnaje má před sebou...
S blížícími se Vánočními svátky se chýlí ke konci i základní části online soutěží pořádaných na herním portálu PLAYzone.cz. Poslední hrací týden mají před sebou účastníci INTEL Counter-Strike: Source ligy, poslední tři turnaje má před sebou INTEL TrackMania Nations liga.

Do INTEL Counter-Strike: Source ligy se zapojila takřka pětistovka hráčů ve více než 90 týmech. Nejlepších 30 bylo po kvalifikaci rozděleno do tří výkonnostních divizí. Největší pozornosti se těší první divize, kde bojují ti nejlepší z České republiky a Slovenska. Přímý postup na únorové finále, které se bude konat v brněnském Velkém Špalíčku, si zajistily týmy eEriness a Store96. O zbývající dvě místa se poperou zbylé celky v lednovém play-off.

V INTEL TrackMania Nations lize se opět výrazně prosazuje sedmnáctiletý slovenský reprezentant Erik Leštach, který vystupuje pod přezdívkou HakkiJr. Tento dlouhodobě nejlepší hráč na česko-slovenské scéně předvádí skvělé výkony jak doma, tak i v mezinárodní konkurenci. V této sezóně se mu podařilo vybojovat pátou příčku na herním „Mistrovství Evropy“, které se konalo v Německu. Leštach byl také členem naší výpravy na herní olympiádu World Cyber Games, která se tento rok konala v Los Angeles, kde obsadil stejně jako v Německu dělenou pátou pozici.


Erik Leštach alias HakkiJr
Můžete jej znát i ze SHW - v létě se umístil na 1. místě v soutěži Rozjeď to a Vyhraj!

Tuto sezónu si na největšího favorita brousí zuby hned několik dalších závodníků. Na finále ve Velkém Špalíčku, které bude vysíláno pomocí internetové televize PLAYzoneTV, se v TrackMania Nations dostane osmička nejlepších.

Hráči bojují nejenom o medaile, ale připraveny jsou pro ně také ceny v hodnotě několika desítek tisíc korun, které věnovala společnost INTEL, hlavní sponzor těchto soutěží. Start druhého ročníku je naplánován na březen roku 2011, další informace najdete na webu PLAYzone.cz – www.playzone.cz/ligy
Autor: PLAYzone
Server www.playzone.cz je zaměřen na podporu a rozvoj online her v České republice a na Slovensku. Každý den přináší kompletní zpravodajství z domácí i zahraniční hráčské scény. Pro komunity pořádá krátkodobé i dlouhodobě trvající soutěže.
reklama