reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

SGI představuje řešení pro migraci dat na jakékoliv úložné zařízení

20.2.2008, Jan Vítek, aktualita
SGI představuje řešení pro migraci dat na jakékoliv úložné zařízení
Společnost SGI přispěchala s tiskovou zprávou pojednávající o systému Virtualized Storage Migration (virtualizovaná migrace dat), který má umožnit hladkou migraci dat na jakékoliv úložné zařízení. Tento systém tedy má podnikům poskytnout...
Společnost SGI přispěchala s tiskovou zprávou pojednávající o systému Virtualized Storage Migration (virtualizovaná migrace dat), který má umožnit hladkou migraci dat na jakékoliv úložné zařízení. Tento systém tedy má podnikům poskytnout výběr mezi storage zařízeními, aby si mohly určit nové bez svazující nutnosti dodržovat platformu jednoho výrobce a to vše, aniž by se musely podnikové online operace přerušit.



SGI Virtualized Storage Migration využívá virtualizační technologii StoreAge od LSI umožňující služby jako replikace, mirroring, disaster recovery a fast recovery. Ta centralizuje správu SAN, což má celou migraci velmi zjednodušit na určení zdroje dat a cílového prostoru. Software také umožní zpětnou obnovu dat při jakékoliv operaci, dokud si nebudou jistí, že vše proběhlo v pořádku. Administrátoři si také mohou vybrat, kolik dat chtějí převést na nové storage systémy, aby podniky nemusely rozsáhle investovat do primárního zařízení.

Nový systém již využila společnost Iridium Satellite LLC, která přesouvala data z pole CX 500 od EMC na SGI InfiniteStorage 4500. Více ve zdroji aktuality.

Zdroj: TZ SGI
reklama