reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Sharkoon a skříň Mask ve stylu stealth

16.12.2013, Jan Vítek, aktualita
Sharkoon a skříň Mask ve stylu stealth
Společnost Sharkoon si připravila nový middletower, který příhodně nazvala slovem Mask. Jedná se totiž o skříň, která nebude na odiv vystavovat v podstatě nic, a to ani přední porty. Tuto skříň tak můžeme z části považovat i za tichou.
Dnes jsou totiž nejrozšířenější takzvané herní skříně, které mají ventilátorové pozice na všemožných pozicích, přes něž se ven snadno dostane hluk vnitřních komponent. Každá skříň, která má plné bočnice i přední panel, tak může být považována za tichou.





Nicméně Sharkoon Mask se snaží zaujmout spíše nenápadným vzhledem, čemuž napovídá už její název. Není na první pohled ničím nápadná, jde o prostou černou krabici s předními dvířky, respektive jen jejich menší horní částí. Za tou se pak skrývají dvě 5,25" pozice, i když z druhé fotografie to vypadá na tři. Zcela horní pozice má totiž 3,5" záslepku.





Celkové rozměry skříně Mask jsou 490 x 210 x 450 mm (H x Š x V) a hmotnost 6 kg, která ukazuje na využití nějspíše jen 0,6mm plechu SECC. Krom dvou mechanikových pozic jsou uvnitř také šachty pro tři 3,5" disky a čtyři 2,5" SSD. Možná že ale dostaneme možnost část jejich šachty posunout, aby se do ní vešly i 3,5" disky.





Maskované jsou zde také přední porty, a to pod dvěma vyskakovacími plastovými dvířky v horní části skříně. Najdeme tam po dvou USB 3.0 a 2.0 a také audio porty pro mikrofon a sluchátka. Mezi těmito dvířky pak je vypínač a dvě LED kontrolky, ovšem Reset se neukázal.

Co se týče chlazení, pak zabudovány budou tři 120mm ventilátory, jeden vzadu a dva vepředu. O ceně a dostupnosti se zpráva nezmiňuje.

Zdroj: techPowerUp
reklama