reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Sharkoon uvádí herní myš Shark Zone M50

23.7.2016, Jáchym Šlik, aktualita
Sharkoon uvádí herní myš Shark Zone M50
Výrobce počítačových skříní a periferií Sharkoon oznámil novou herní myš Shark Zone M50, která se chlubí povedeným designem a kvalitními komponenty, prodává se přitom za docela rozumnou cenu.
Shark Zone M50 od společnosti Sharkoon zaujme už na první pohled svým designem doplněným o žluté LED podsvícení a přívodní kabel ukrytý v textilní bužírce stejné barvě s pozlaceným USB konektorem. Myš je symetrická, takže poskytne stejný komfort pro praváky i leváky, díky odnímatelným bočním modulům si ovšem uživatel může design přizpůsobit pro maximální pohodlí. Spodní část myši je vyrobena z kartáčované hliníkové slitiny.




Jemnost senzoru je možné rychle změnit pomocí tlačítek plus a minus


K dispozici je kvalitní senzor Avago ADNS-9800 s jemností až 8 200 dpi, polling rate 1 000 Hz a schopností snímat do výšky až 5 mm nad povrchem. Díky dodávanému softwaru je možné všechny výše uvedené a další hodnoty přizpůsobit podle potřeby. Stejně tak je možné nastavit funkci sedmi programovatelných tlačítek nacházejících se na těle myši. Kromě nich nechybí pravé a levé tlačítko s kvalitními spínači Omron a přesné rolovací kolečko.




Žlutá je typickou barvou herních periferií značky Sharkoon


Sharkoon Shark Zone M50 se i přes své nesporné kvality prodává za částku, která je na poměry herních myší poměrně přijatelná. Na českém trhu tuto žhavou novinku zatím neseženete, ale v sousedním Německu už je k dostání za cenu 40 eur, v přepočtu něco málo přes 1 000 Kč.


Zdroj: Notebookcheck.net
reklama