reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Shuttle připravil malé PC s Celeronem 847

1.8.2013, Jan Vítek, aktualita
Shuttle připravil malé PC s Celeronem 847
Shuttle si připravil další ze svých počítačů barebone, které si mají uživatelé dostavět sami pomocí vlastnoručně vybraných a koupených pamětí (zde až 16 GB DDR3 SO-DIMM), úložného zařízení (2,5" HDD/SSD SATA 6 Gbps) a případně také karty...
Shuttle si připravil další ze svých počítačů barebone, které si mají uživatelé dostavět sami pomocí vlastnoručně vybraných a koupených pamětí (zde až 16 GB DDR3 SO-DIMM), úložného zařízení (2,5" HDD/SSD SATA 6 Gbps) a případně také karty mini PCIe. Jedná se o model s prostým názvem Slim PC DS47, který je vybaven procesorem Intel Celeron 847 (dvoujádrový, 1,1 GHz, 2 MB cache) a už míří na evropské trhy.





Rozměry celého počítače jsou jen 200 x 165 x 40 mm a provozovat jej budeme moci buď jen tak položený na stole, nebo přimontovaný na zadní straně monitoru (VESA). Instalace komponent bude snadná díky dvěma samostatným panelům, z nichž každý přidržuje jen jeden šroubek.





Shuttle DS47 bude také dobře využitelný třeba i v průmyslu či obchodu, neboť na něj budeme moci připojit zařízení pro rozhraní COM. Vepředu je jeden RS232 a jeden další i pro RS422/RS485, pak tu máme dva USB 3.0, čtyři USB 2.0, audio výstupy a nakonec obrazové HDMI a DVI-I, čili přes redukci i D-Sub.

Tento počítač pak byl dle tiskovky navržen tak, aby mohl pracovat nepřetržitě, přičemž jeho spotřeba nás rozhodně nezruinuje. V klidu totiž dosahuje jen 10 W a v zátěži se zvýší na 22 W. Dodáván je s ním však 65W adaptér.

Doporučená cena DS47 je 184 euro bez daně a dostupnost má být okamžitá.

Zdroj: TZ Shuttle
reklama