reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

SHWallpaper - 8. kolo Atari: počátek hodnocení

1.5.2008, Karel Polívka, aktualita
SHWallpaper - 8. kolo Atari: počátek hodnocení
Počínaje dnešní dnem je už možné začít hodnotit wallpapery s tématikou Atari z naší poslední Výzvy pro talentované. Pro hodnocení (i zobrazení v plné velikosti) je samozřejmě nutné být na Světu hardware přihlášený (boxík v horní části pravého...
Počínaje dnešní dnem je už možné začít hodnotit wallpapery s tématikou Atari z naší poslední Výzvy pro talentované. Pro hodnocení (i zobrazení v plné velikosti) je samozřejmě nutné být na Světu hardware přihlášený (boxík v horní části pravého sloupce).


Na hlavní stránce fóra se v dolní části nachází 5 náhodných wallpaperů z galerie Atari.

Hodnocení bude možné až do 7.5.2008 (včetně). Cílem je, aby svůj názor vyjádřilo pokud možno co nejvíce lidí, jelikož se jedná o tvůrčí soutěž - zapojte se tedy do našeho snažení o zjištění toho nejlepšího wallpaperu a vyjádřete svůj názor. Jak ohodnocení provést - stačí v galerii kliknout na název wallpaperu, zvolit v pravém horním rohu "Ohodnotit téma" a posléze odpovídající počet hvězdiček.


Wallpapery umístěné v galerii - tématika Atari

Na základě těchto hodnocení ze strany čtenářů se příští čtvrtek (8.5.2008) vytvoří na dobu jednoho týdne anketa, jejíž odpovědi budou zastupovat 10 do té doby nejlépe ohodnocených wallpaperů (bude dostupná i na hlavní stránce fóra).

Na přelomu dní 14.5. a 15.5. její výsledky definitivně rozhodnou o třech nejlepších wallpaperech, které se umístí na magazín SHW všem našim čtenářům volně ke stažení (wallpapery mohou obsahovat decentní podpis autora, který se tak může v případě úspěchu blýsknout a dostat do povědomí) + jejich autoři obdrží odpovídající počet kreditů v rámci našeho odměňovacího systému (3000 kreditů za 1. místo, 1500 kreditů za 2. a 3. místo) a také odpovídající ocenění v rámci našeho diskuzního fóra.
reklama