reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

SHWallpaper - spuštěno 8. kolo: Atari

4.4.2008, Karel Polívka, soutěž
SHWallpaper - spuštěno 8. kolo: Atari
Máme tu 8. kolo naší soutěže SHWallpaper. Téma je tentokrát: Atari. První místo bude odměněno v našem odměňovacím systému 3000 kredity. Zajímá vás, jak se zúčastnit a jak bude probíhat vyhodnocení? Dejte průchod své fantazii a umu, zkuste své štěstí!

Provázanost s odměňovacím systémem


Účast v této soutěži je provázána s naším odměňovacím systémem, díky kterému si může po získání odpovídajícího množství bodů (kreditů) člen fóra sám vybrat z dostupných odměn tu, o kterou má zájem (počínaje třeba tričkem s logem SHW a končíce třeba skříní Chieftec). Účast v soutěžích o nejlepší wallpaper je odměňována následujícím způsobem:
  • Umístění se na 1. pozici v daném kole soutěže o nejlepší wallpaper: 3000 kreditů
  • Umístění se na 2. nebo 3. pozici v daném kole soutěže o nejlepší wallpaper: 1500 kreditů
  • Účast v aktuální soutěži o nejlepší wallpaper (počet wallpaperů nehraje roli): 100 kreditů

Kritéria pro zařazení wallpaperů

  • Přípustná rozlišení: 1600x1200, 1920x1200
  • Přípustný formát: JPG, PNG, GIF
  • Tématika: Atari
  • Musí se jednat o vlastní tvorbu
  • Musí mít nějakou kvalitativní úroveň (tedy žádné "čmáranice" v malování, nekvalitní fotografie apod.)
  • Musí obsahovat logo Světa hardware, přičemž může být bez přídavného textu ve spodní části "...vše ze světa počítačů" a o různé velikosti i sytosti, avšak musí být dobře rozeznatelné a mít správné proporce.
  • Mohou obsahovat umělecký podpis autora/autorů (decentní)
  • Nesmí obsahovat reklamu (vyjma vlastní propagace Atari)
  • Upload musí být proveden do konce dubna 2008 zařazením do podsekce "Upload wallpaperů do aktuální výzvy"
  • Zařazení do podsekce "Upload wallpaperů" je pro účast wallpaperu v daném kole konečné (zde už jednou zařazený wallpaper nebude možné aktualizovat). Pokud si nejste jisti provedením a rádi byste před zařazením znali názory ostatních, můžete wallpaper zařadit do podsekce "Rozpracované wallpapery", kde jej můžete vylepšovat a posléze do uploadovací sekce zařadit až finální verzi.

Postup pro účast


Na našem diskuzním fóru se v kategorii "Další aktivity fóra" nachází sekce "Galerie wallpaperů - výzva pro talentované". První podsekce slouží pro vlastní upload wallpaperů, ty další jsou už jednotlivé galerie (kde už není možné cokoli uploadovat). Váš postup tedy bude následující:

1. krok: přihlásit se na diskuzní fórum Světa hardware.

2. krok: v podsekci "Upload wallpaperů" stisknout tlačítko "Nové téma".



3. krok: objeví se standardní formulář jako v případě psaní běžného příspěvku v kterékoli jiné části fóra. Nadpis uvedete v následujícím tvaru: username_AtariXX (čili v případě uživatele "Petr", by název souboru prvního návrhu byl: "Petr_Atari01", dvojčíslí značí pořadí očíslování návrhu od jednoho uživatele), do těla zprávy zkopírujete to samé jako je uvedeno v nadpisu (tedy username_AtariXX)


- pro zvětšení klikněte -

4. krok: ve spodní částí formuláře pojmenované jako "Další volby" stisknete tlačítko "Spravovat přílohy". Objeví se následující formulář:



5. krok: zde stisknete první tlačítko "Procházet" a vyberete soubor, který je tím návrhem, jenž chcete do galerie zařadit. Následně stisknete tlačítko "Nahrát", čímž se soubor k právě zakládanému tématu přířadí (doprovázejíc oznámením "Uploaduji soubor(y) - Počkejte prosím"). Po provedeném uploadu už můžete toto okno zavřít (buď stisknutím křížku v pravém horním rohu, nebo stisknutím tlačítka "Zavřít toto okno" v jeho spodní části).

6. krok: teď už stačí pouze stisknout tlačítko "Vytvořit nové téma" a to je pro příjem vše. Pokud budou splněna kritéria pro zařazení, bude následně návrh do odpovídající galerie přesunut.

Wallpapery s tématikou Atari můžete už teď do uploadovací sekce zařazovat. Příjem bude možný do konce dubna 2008.


Hodnocení wallpaperů


1. kolo hodnocení: od 1.5.2008 do 7.5.2008 (včetně) bude možné wallpapery hodnotit a dále komentovat.

2. kolo hodnocení: od 8.5.2008 do 14.5.2008 (včetně) možné hlasovat v anketě obsahující 10 nejlépe hodnocených wallpaperů (výsledky této ankety určí konečné pořadí).

Poznámka: obě kola hodnocení budou dostupná pouze pro registrované uživatele Světa hardware a v době zařazování wallpaperů nebude možné je hodnotit.


Odměnění 3 nejlépe hodnocených wallpaperů


Kromě udělení odpovídajícího množství kreditů (účast v daném kole - 100 kreditů, 1. místo v daném kole - 3000 kreditů, 2. a 3. místo - 1500 kreditů) získají v rámci našeho diskuzního fóra odpovídající ocenění a jejich návrhy budou zařazeny (společně s uvedením autora) na samostatnou stránku, jež je přístupná skrze odkaz "Wallpapery" na hlavní stránce magazínu Svět hardware v boxíku "Speciál" v levém sloupci a zároveň pomocí miniatur nejlepších wallpaperů, které se zobrazují v dolní části levého sloupce.


Vyhodnocení předchozích kol


Všechny wallpapery jsou k dispozici ke stažení pouze pro přihlášené uživatele (pokud ještě u nás svůj profil nemáte, můžete si jej vytvořit zde).
 

1. výzva: wallpapery hardware

Příjem wallpaperů byl od 14.7.06 do 18.8.06. V galerii se sešlo celkem 47 wallpaperů. Ankety o nejlepší z nich se zúčastnilo 137 čtenářů a jako nejlepší byly zvoleny následující 3 wallpapery:

1. místo: Keymaster
2. místo: Asson
3. místo: Bin Ladin
 

2. výzva: wallpapery sci-fi

Příjem wallpaperů byl od 21.10.06 do 30.11.06. V galerii se sešlo celkem 22 wallpaperů. Ankety o nejlepší z nich se zúčastnilo 80 čtenářů a jako nejlepší byly zvoleny následující 3 wallpapery:

1. místo: Asson
2. místo: pLc
3. místo: Bin Ladin
 

3. výzva: wallpapery Windows vs. Linux

Příjem wallpaperů byl od 14.6.07 do 31.07.07. V galerii se sešlo celkem 23 wallpaperů. Ankety o nejlepší z nich se zúčastnilo 137 čtenářů a jako nejlepší byly zvoleny následující 3 wallpapery:

1. místo: polygon_cz
2. místo: WooDoo
3. místo: Asson
 

4. výzva: wallpapery Evoluce lidstva

Příjem wallpaperů byl od 6.9.07 do 31.10.07. V galerii se sešlo celkem 5 wallpaperů. Ankety o nejlepší z nich se zúčastnilo 164 čtenářů a jako nejlepší byly zvoleny následující 3 wallpapery:

1. místo: Xerrog
2. místo: P@pi
3. místo: ICEBOSS


5. výzva: wallpapery ATI vs. NVIDIA

Příjem wallpaperů byl od 20.11.07 do 31.12.07. V galerii se sešlo celkem 28 wallpaperů. Ankety o nejlepší z nich se zúčastnilo 163 čtenářů a jako nejlepší byly zvoleny následující 3 wallpapery:

1. místo: Wlcek
2. místo: Kachna69
3. místo: WooDoo
 

6. výzva: wallpapery Žena a počítač

Příjem wallpaperů byl od 19.1.08 do 29.2.08. V galerii se sešlo celkem 23 wallpaperů. Vyhodnocení tohoto kola ještě neproběhlo - právě teď probíhá hodnocení jednotlivých wallpaperů.

1. místo: boboco
2. místo: P@pi
3. místo: WooDoo
 

7. výzva: wallpapery Počítačový virus

Příjem wallpaperů byl od 1.3.08 do 31.3.08. V galerii se sešlo celkem 18 wallpaperů. Vyhodnocení tohoto kola ještě neproběhlo - právě teď probíhá hodnocení jednotlivých wallpaperů.


Odkaz na stránku s vítěznými wallpapery. Případné dotazy ohledně aktuálního kola směřujte do této diskuze na našem fóru.
reklama