reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Siemens představuje modely CF62 a CX65

12.2.2004, Petr Hájek, článek
Siemens představuje modely CF62 a CX65
Společnost Siemens v Madridu oficiálně představila dva nejnovější mobilní telefony balancující mezi střední a vyšší třídou vybavené všemi obvyklými parametry dnešní doby - barevným displejem, pokročilými funkcemi a silnou podporou MMS. Zatímco Siemens CF62 je dvojdisplejové véčko, vzhled Siemensu CX65 byl evidentně inspirován modelem Siemens S55.
Siemens CF62 je i s několika málo designovými liniemi kastle velmi stylový přístroj, jehož vzhled i anténa tvořící neobvyklé očko svým chromovým povrchem potěší jak manažera, tak i studenta. Siemens CF62 má objem pouhých 78 ccm, takže zavazet nebude ani v té nejmenší kapse. Jde o triband GSM/GPRS model, jemuž nechybí ani WAP, Java a další drobnosti - šetřiče, zvuky, themes, polyfonie atd.

Mobil sice zvenčí půspobí poněkud chudě, ale pod flipem má pro uživatele nachystáno nejedno překvapení - zejména CSTN displej zobrazující 65536 barev. Siemens CF62 vydrží až 5 h hovoru nebo 220 h ve standby módu. Přístroj se v nabídkách prodejců objeví v průběhu letošního dubna, cena nebyla oznámena.





Siemens CX65 disponuje integrovaným digitálním fotoaparátem rozlišení VGA (umí zachytávat i video) a obdobně jako jeho kolega výše také HiColorovým displejem (zde výrazně větších rozměrů). Telefon nabízí ovládací joystick, Javu, animovaného download asistenta a 11 MB paměti pro nasnímané obrázky, klipy, melodie a zprávy.

Mobil slibuje výdrž až 5 h hovoru nebo 250 h ve standby módu a v Evropě se začne prodávat během druhého kvartálu letošního roku.




Zdroj: Mobilemag
reklama