reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Siemens SL55 - Nová fotografie a parametry

11.2.2003, Pavel Bureš, článek
Siemens SL55 - Nová fotografie a parametry
Vlajková loď německého Siemensu, model SL55, je stále obestřen řadou tajemných dohadů. V dnešním článku se podíváme na některé dosud nepotvrzené parametry tohoto zajímavého přístroje. Také si povíme, co se šeptá kolem následníka Siemensu S55, modelu S55i.

V některých německých internetových časopisech a na přilehlých diskuzních fórech se začínají objevovat další informace o Siemensu SL55, převážně o displeji. Některé zdroje uvádí, že přístroj by měl disponovat displejem schopným zobrazit 4096 barev. Někteří "zasvěcenci" ale tvrdí, že situace bude stejná jako u telefonu Siemens S55, tedy pouhých 256 barev, kterým zase příliš neodpovídá kvalita displeje na již zveřejněných fotografiích.

Další neznámou je použitý procesor, který ale musí být dostatečně výkonný, aby svižně zvládal práci s grafikou a zvuky.

Další vášnivé diskuse se týkají následníka Simensu S55, modelu S55i. Proslýchá se, že tato novinka by měla mít vylepšený displej (zobrazující dostatečných 4096 barev) a paměťový prostor rozšířený na MB. Telefon se bude prodávat v červnu 2003, vedení Siemensu toto datum zatím nevyvrátilo. Avizovanou nízkou cenu bude pravděpodobně vzhledem k vyšším výrobním nákladům těžké udržet, ale uvidíme, třeba se za pár měsíců situace změní.

Na internetu lze již nalézt fotografie nového chytrého telefonu s pracovním názvem K1. Tyto snímky bohužel vypadají velmi neprofesionálně, skoro jako podvrh z Photoshopu, proto se o něm zatím nebudeme konkrétněji do potvrzení ze strany Siemensu zmiňovat a počkáme si na letošní Cebit, kde by měl být představen.

Částečný zdroj: Mobile Review
reklama