reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

SilverStone Milo ML07: nízká skříň pro Mini-ITX

7.5.2014, Jan Vítek, aktualita
SilverStone Milo ML07: nízká skříň pro Mini-ITX
Společnost SilverStone vypustila na trh novou počítačovou skříň Milo ML07, která se hodí jako základ pro malé sestavy založené na základních deskách formátu Mini-ITX. Jde o nízkou skříň, kterou můžeme položit naplocho, nebo postavit na výšku.
SilverStone Milo ML07 by měla být již brzy dostupná, ovšem o ceně se ve zprávě nepíše. Jde o nízkou skříň určenou pro sestavy s deskami Mini-ITX, jejíž celkové rozměry jsou 382 x 350 x 105 mm a hmotnost kolem 3,7 kg.





Jde tedy o skříň, která se bude hodit především pro vytvoření sestavy typu HTPC - Home Theatre PC, ovšem zvládnout by měla i výkonnější sestavu s dvouslotovou grafickou kartou. Ta se do této skříně vejde díky adaptéru pro rozhraní PCI Express x16, který umožní tuto kartu umístit naplocho, čili do jedné roviny se základní deskou. Nebude ale pochopitelně ležet přímo nad ní, protože pak by se na místo nevešel procesorový chladič a možná ani paměťové moduly. Maximální délka grafické karty je 330 mm, takže se na místo vejdou i ty nejvýkonnější modely.





Nicméně je třeba využít zdroj formátu SFX, který takovou sestavu musí být schopen napájet, přičemž jejich výkon obvykle končí na cca 400 W. Dále tu máme prostor pro jednu tenkou optickou mechaniku, jeden 3,5mm disk a pak tři 2,5" zařízení. Pro chlazení můžeme využít jednu 120mm pozici nad základní deskou a dvě 120mm dole pod pozicí grafické karty, kam se případně vejde také 240mm radiátor vodního chlazení.





Vepředu pak máme obvyklou výbavu v podobě dvou portů USB 3.0 a dvou 3,5mm jacků.

Zdroj: techPowerUp
reklama