reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

SilverStone SG05-LITE - skříňka pro Mini-DTX a ITX

29.4.2013, Jan Vítek, aktualita
SilverStone SG05-LITE - skříňka pro Mini-DTX a ITX
SilverStone si připravil novou počítačovou skříň SG05-LITE určenou pro základní desky Mini-DTX a Mini-ITX, čili díky ní si můžeme vytvořit malý počítač s rozměry 222 x 176 x 276 mm. Ten bude napájen zdrojem formátu SFX, jejž si tedy budeme...
SilverStone si připravil novou počítačovou skříň SG05-LITE určenou pro základní desky Mini-DTX a Mini-ITX, čili díky ní si můžeme vytvořit malý počítač s rozměry 222 x 176 x 276 mm. Ten bude napájen zdrojem formátu SFX, jejž si tedy budeme muset dokoupit (od toho se tedy tato verze jmenuje LITE) a také si můžeme rozmyslet, zda si vybereme černou či bílou variantu této skříně.





Pro chlazení sysstavy má tato skříň vepředu jeden 120mm ventilátor, jenž by měl odvést v postatě veškerou práci. Z fotografií je také jasné, že základní deska bude sedět na spodním panelu a nad sebou bude mít zdroj, jenž tak neumožní instalovat vysoký procesorový chladič (limit je 82 mm výšky). Dnes ale potřebuje chlazení především grafická karta, která si bude moci brát čerstvý vzduch přes blízkou bočnici.





Co se týče délky grafických karet, pak ty mohou být až desetipalcové (254 mm) a krom toho je tu místo i pro tenkou optickou mechaniku, jeden pevný disk (3,5") a jedno SSD (2,5"). Přední panel pak nabídne již standardní nadílku v podobě 2x USB 3.0 a audio portů.

Nová Sugo SG05-LITE bude k dispozici od 8. května za cenu 43 USD bez daně.

Zdroj: TZ SilverStone
reklama