reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Soutěž s JSComputers - vyhodnocení

5.9.2006, Karel Polívka, soutěž
Soutěž s JSComputers - vyhodnocení
Soutěž se společností JSComputers je již za námi, a proto nadešel čas na vyhlášení výherců, jež obdrží následující ceny: První cena: chladič procesoru Noctua NH-U12 (orientační cena 1400,- Kč s DPH) Druhá cena: chladič procesoru Noctua NH-U9...
Soutěž se společností JSComputers je již za námi, a proto nadešel čas na vyhlášení výherců, jež obdrží následující ceny:

První cena: chladič procesoru Noctua NH-U12 (orientační cena 1400,- Kč s DPH)
Druhá cena: chladič procesoru Noctua NH-U9 (orientační cena 1200,- Kč s DPH)
Třetí cena: 3x ventilátor Coolink dle vlastního výběru: http://www.jscomputers.cz/index.php?cPath=202_656


Soutěž se sestávala jako vždy z 10 vědomostních otázek, jejichž výskyt se na našich stránkách datoval k pracovním dnům v období od 21.8.2006 do 1.9.2006. Je nutné ovšem uvést na pravou míru, že u osmé otázky byla ze strany JSComputers bohužel špatně formulovaná otázka, a proto ji bylo nutné záhy ze soutěže vyřadit. Tímto se za toto dodatečně omlouváme. Po průběhu soutěže jsme tedy všem zúčastněným odpověď na osmou otázku nastavili jako správně zodpovězenou (zcela vyřadit ji není jednoduše možné, aby posléze odpovídaly správně statistiky).

Dále vyvstaly nejasnosti ve spojitosti s poslední, tedy 10. otázkou, protože JSComputers ji koncipovala jako "chyták". Správná odpověď tedy byla opravdu za c) - společnost JSComputers má ve své nabídce 31 značek zdrojů (pro více informací nahlédněte do odpovídajícího tématu na našem diskuzním fóru, kde se tento případ řešil)

Do slosování postoupili pouze ti, kdo odpověděli správně na více než 7 otázek z celkového počtu deseti (tedy 8, 9 nebo 10). Maximálně tedy bylo možné v této soutěži získat 10 bodu jako obvykle s tím, že jeden bod byl všem nastaven napevno kvůli právě zmíněnému důvodu. Šanci vyhrát měli opět pouze ti, kdo mají v profilu vyplněny pravdivé kontaktní údaje (jméno, příjmení a adresu).

Soutěže se celkem zúčastnilo 757 čtenářů, z nichž jich do slosování postoupilo 202 (což byli ti, kteří měli více jak 7 správných odpovědí z celkového počtu 10). Provedli jsme seřazení výsledků (od nejvyššího počtu bodů po nejnižší, přičemž se pořadí účastníků se stejným počtem bodů dále řadilo podle abecedního pořadí jejich e-mailové adresy) a následně jsme výherce vybrali pomocí generátoru náhodných čísel na Random.org (vybírá náhodná čísla na základě atmosferického šumu).


Vygenerovaná čísla odpovídala následujícím účastníkům:

1. cenu získává: Radek Bartoš
2. cenu získává: Lenka Vosolová
3. cenu získává: Jan Zídek

Výhercům gratulujeme!


Současně se zveřejněním této zprávy byl výhercům zaslán informativní e-mail z mé strany a jakmile budou výherci na tento e-mail reagovat, budou jim následně ceny z firmy JSComputers zaslány. Všem ostatním děkujeme za účast a doufáme, že i příště zkusí své štěstí.

Předem oznamuji, že za pár dní v pondělí 11.9.2006 odstartuje další Expertiáda a bude se jednat o více zajímavých cen (zejména první cena si zaslouží svou pozornost). Partnerem v této nadcházející soutěži bude firma Alza.cz. Detaily o cenách budou oznámeny dnes v další samostatné aktualitě.
reklama