reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Sparkle vstupuje na trh s PC zdroji

12.5.2010, Jakub Doležal, aktualita
Sparkle vstupuje na trh s PC zdroji
Společnost Sparkle je známá spíše jako výrobce grafický karet s čipy NVIDIA. Nyní se však výrobce snaží prosadit i na trhu se zdroji pro stolní počítače. Jako první se již brzy objeví dvojice vysoce výkonných modelů. Novinky ocení zejména...
Společnost Sparkle je známá spíše jako výrobce grafický karet s čipy NVIDIA. Nyní se však výrobce snaží prosadit i na trhu se zdroji pro stolní počítače. Jako první se již brzy objeví dvojice vysoce výkonných modelů.



Novinky ocení zejména hráči, či náruživí overclockeři, neboť zdroje disponují výkonem 1000 a 1250 W. Účinnost se prý pohybuje nad hranicí 80%, a tak si výrobce mohl dovolit označení „Gold Class“. Pro těla obou zdrojů Sparkle zvolil poměrně zajímavou kombinaci černého šasi a fialových konektorů.



Uvnitř zdrojů se nachází dvouvrstvé PCB s tloušťkou 2 mm, které nabídne celkem 6 větví s napětím 12 V. Kabeláž je připojitelná dle potřeby uživatele. Chlazení má nastarosti ventilátor s průměrem 139 mm a automatickou regulací otáček dle aktuální teploty. Potěší funkce „doběhu“, kdy se ventilátor vypne až po 10s od vypnutí počítače, aby odvedl zbytkové teplo ze skříně.



Sparkle vám navíc ke zdroji přibalí záruku po dobu pěti let a trojici herních titulů (H.A.W.X., Brothers in Arms - Road to Hill 30 a BiA - Hell's Highway). Oba modely budou na trh vyslány s cenou začínající na hranici 4000 Kč ($200), což se zcela jistě nebude líbit konkurenčním výrobcům.

Zdroj: TCM
reklama