reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Squadron 42 dostane novou roadmap, aby odpovídala skutečnosti

31.7.2020, Jan Vítek, aktualita
Squadron 42 dostane novou roadmap, aby odpovídala skutečnosti
Nelze očekávat, že by kdy vyšla nějaká finální verze hry Star Citizen a jde spíše o to, aby tato hra byla uvedena do použitelného stavu a pak může být dále vylepšována a rozšiřována. Jak pokračuje její vývoj včetně Squadron 42?
Star Citizen je hra, do jejíhož vývoje fanoušci stále mohutně investují, ostatně právě letos v červnu byla překročena hranice 300 milionů dolarů. V tomto ohledu tak už jde o nejúspěšnější hru historie, i když část financí jde také na vývoj hry Squadron 42 pro jednoho hráče, která by měla dorazit jako první. A právě co se týče Squadron 42 jsou fanoušci už velice nervózní a dávají najevo svou netrpělivost, respektive to, že jejich svatá trpělivost už opravdu dochází, a to z toho důvodu, že v poslední době vývojáři z jejich pohledu nekomunikovali a neposkytovali aktualizace o vývoji hry. 
 
 
Zástupce CIG (Cloud Imperium Games) k tomu nyní uvedl, že stará roadmap už neodpovídá tomu, v jakém stavu se hra nachází. Přesněji pak "moc dobře nereprezentuje pokrok ve vývoji hry", takže se začaly zkoumat možnosti, jak vytvořit nějaký lepší a informativnější systém, který bude lépe odpovídat způsobu vývoje hry. 
 
Dozvídáme se také, že samotní vývojáři jsou spokojeni s tím, jak probíhá vývoj hry Squadron 42 a že Cloud Imperium Games se stále snaží "najít rovnováhu mezi sdílením informací o SQ42 a zasahováním do záležitostí vývojářského týmu". 
 
Co konkrétního ale mohou fanoušci očekávat? Především to, že se dočkají vysvětlení, jaké jsou nové cíle nové roadmap a co od ní lze očekávat. Dále bude ukázán hrubý návrh nové roadmap, následně alespoň jeden ze čtyř hlavních týmů ukáže vývojovou verzi nové roadmap a ta bude v posledním kroku nakonec zavedena. 
 
Čili ve skutečnosti byla nová roadmap jen neurčitě slíbena a to se lidem komunikujícím pod vyjádřením CIG také moc nelíbí, protože očekávali spíše něco konkrétního, jako třeba to, kdy bude konečně k dispozici betaverze.


reklama