reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Star Wars Battlefront II: tentokrát za temnou stranu

17.4.2017, Jan Vítek, aktualita
Star Wars Battlefront II: tentokrát za temnou stranu
Electronic Arts ohlašují druhý díl Star Wars Battlefront, který přijde na trh akorát v silné předvánoční sezóně, čili v listopadu. Potěšeni budou ti, které nebaví hrát za stranu dobra, neboť kampaň pro jednoho hráče nás zavede naopak na stranu temna.
Star Wars Battlefront II už má svůj první trailer, který byl vypuštěn do světa o víkendu. Spuštěny byly také oficiální stránky, kde se dozvíme další podrobnosti, jako že hra bude připravena pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hrát přitom budeme v kampani pro jednoho jako člen speciálních jednotek impéria (Imperial Special Forces), čili za elitního Stormtroopera.





Ten má i své jméno, a sice Iden Versio a jde o ženu, velitelku jednotky Inferno Squad, takže není pochyb, že půjde o největší drsňačku pod sluncem (nebo spíš Hvězdou smrti).





Iden Versio se totiž stane svědkem zničení Hvězdy smrti, které bude sledovat z povrchu planety a zapřísáhne se, že pomstí císařovu smrt a začne kosit rebelskou pakáž po desítkách.





EA slibují, že se ve Star Wars Battlefront II objeví mnoho hlavních postav ze světa Hvězdných válek a my budeme bojovat buď za ně, nebo proti nim. Namátkou tu bude Kylo Ren, Rey, Darth Maul nebo Yoda. Dále se můžeme těšit na možnost podstatně vylepšit svou postavu, čili se počítá s RPG prvky.


Vývojáři se zaměří také na multiplayer, do jehož jedné instance se bude moci zapojit 40 hráčů bojujících na zemi i ve vzduchu. Ovšem ve vesmírných scénářích pro více hráčů, kde půjde čistě o dogfight, bude limit 24 hráčů.

Star Wars Battlefront II přijdou na trh 17. listopadu a k dispoozici bude standardní verze a deluxe verze. Pokud jste členy Origin Access na PC či EA Access na Xbox One, budete moci začít hrát už od 9. listopadu zkušební verzi s tím, že o svůj pokrok ve hře nepřijdete.

Zdroj: EA

reklama