reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

StarCraft Remastered nabídne i 4K a moderní online multiplayer

27.3.2017, Jan Vítek, aktualita
StarCraft Remastered nabídne i 4K a moderní online multiplayer
Blizzard nám v průběhu tohoto léta nabídne přepracovaný původní StarCraft, čili Starcraft Remastered. Těšit se můžeme na podporu vysokých rozlišení a také plnou konektivitu do herní sítě Blizzardu.
Originální StarCraft přišel na trh už v roce 1998 a stal se ihned velice oblíbený pro velice dobrou hratelnost s rozdílnými, ale vyváženými rasami. Stal se také nedílnou součástí různých herních turnajů a také je to hra, na níž se trénovaly systémy umělé inteligence ve strategii, ale nejen ty. Bylo i prokázáno, že tato hra dokáže velice rozvinout i strategické či taktické dovednosti samotných hráčů, přičemž zabudovaná AI na ty nejlepší z nich stále nestačí.





Starcraft Remastered tak nabídne moderní kabátek s podporou rozlišení 4K i širokoúhlých obrazovek. Vedle toho Blizzard slibuje i možnost využití rozsáhlého zoomu od přehledu celého bojiště až po takové přiblížení, že budeme moci vidět žilky na křídlech Mutaliska. Veškeré jednotky, stavby a prvky prostředí byly také překresleny, aby byly detailnější a pak tu budeme mít také komiksová intermezza a znovu nahrané dialogy i soundtrack.


Co se týče věci skrytých pod audiovizuálním kabátkem, pak jde především o plné zapojení do herní sítě Bllizzardu se sociálními prvky, ukládáním pozic do cloudu, aktualizacemi, přídavnými mapami, záznamy her, podporou dalších osmi jazyků k původním pěti, atd. Zástupce Blizzard Entertainment uvádí, že tato vylepšení zajistí, abychom si mohli vychutnávat StarCraft po dalších 20 a více let.

Starcraft Remastered bude k dispozici proo PC a Mac za zatím neuvedenou cenu. Ještě před tím ale bude k dispozici aktualizace StarCraft: Brood War na verzi 1.18, a to ještě tento týden. Ta přinese opravu chyb, kompatibilitu s nejnovějšími OS Windows, režim observer nebo moderní opatření proti podvádění. Současně s tím bude Blizzard nabízet standardní verzi StarCraftu zdarma, stejně jako StarCraft Anthology.

Zdroj: Hexus.net

reklama