reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Steam Winter Sale začal, svou akci má také Microsoft a Humble

23.12.2016, Jan Vítek, aktualita
Steam Winter Sale začal, svou akci má také Microsoft a Humble
Společnost Valve odstartovala na svém Steamu akci Zimní výprodej, díky níž si můžeme dopomoci k řadě her za sníženou cenu. Svou akci má také Microsoft, a sice Countown Game Deals a Humble Store nabízí zcela zdarma hru GRID.
Odstartovaly tak každoroční akce, na něž čeká mnoho slevychtivých zákazníků a je třeba říci, že rozhodně je z čeho vybírat. Steam nabízí například 25 až 75% slevu na řadu Total War nebo Just Cause, Civilizace jsou k dispozici až s 92% slevou a hry série Doom za 40 až 67% slevu. Nejde ale pouze o hry, jako i o hardware. V nabídce jsou produkty Steam Controller a Steam Link v různých balíčcích včetně nalepovacích skinů, přičemž ušetřit můžeme až 60 % při koupi samotného Linku a pro balík společně s Controllerem platí poloviční sleva.





Zimní výprodej na Steamu potrvá až do 2. ledna, takže máme spoustu času si nabídku pořádně projít a sledovat její vývoj. Vedle toho je tu akce Microsoft Epic Countdown Game Deals, která je však vedle nabídky Steamu poněkud chudší. Týká se 43 herních titulů a více polovina z nich jsou jednoduché hříčky nebo rovnou F2P tituly (Free to play). Co stojí za to, je třeba sleva na hry Forza, Gears of War či Call of Duty. Slevy se týkají pochopitelně také her pro konzoli Xbox a i zde nejde jen o hry.





Microsoft nabízí slevy také pro filmy či seriály, hudbu a také aplikace, pokud jsou v daném regionu k dispozici.

Na konec jsme si nechali nejvelkorysejší nabídku, kterou učinil Humble Store. Jde o závodní hru GRID od Codemasters, která je k dispozici zcela zdarma, ale tady už bude třeba spěchat, neboť nabídka potrvá ještě něco málo přes den. Na Humble získáte klíč, který je pak zapotřebí uplatnit na Steamu, což je třeba učinit do konce roku, jinak budete mít smůlu. A jinak i v tomto obchodě si můžete zakoupit další hry se slevou.
reklama