reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

SteelSeries: myš, headset a klávesnice řady Fnatic

1.12.2014, Jan Vítek, aktualita
SteelSeries: myš, headset a klávesnice řady Fnatic
Společnost SteelSeries, výrobce herního náčiní, si připravila hned tři nové periferie řady Fnatic, a to konkrétně klávesnici, myš a také herní headset. Všechny jsou barevně sladěny do černé a oranžové.
SteelSeries tedy navázal spolupráci s eSports týmem Fnatic, aby mohla přinést tři periferie Fnatic Edition. Ty tak obsahují i logo týmu, které je nadřazeno vlastnímu logu firmy SteelSeries, jež na takové myši ani nenajdeme (alespoň tedy na horní straně). Jedná se o 9H Headset, Rival Optical Mouse a Apex Keyboard. Zástupce Fnatic poukazuje na to, že zákazníci budou zakoupením těchto produktů přímo podporovat tento tým.





APEX Fnatic Edition Keyboard je založena na nízkoprofilových klávesách, jejichž barvu podsvícení si budeme moci libovolně nastavit. Funkce Anti-Ghosting zde pracuje pro až 20 najednou stisknutých kláves, čili jde o 20-KRO, dále tu máme šest multimediálních kláves a až 88 programovatelných funkcí, pokud využijeme čtyři vrstvy. Dále tu je integrovaný USB hub, dvoumetrový kabel s pletenou bužírkou a také můžete vidět čtyři základní šipky doplněné o dvě pro pohyb šikmo vpřed. Typ tlačítek výrobce neuvádí, přičemž cena klávesnice je 110 euro. Za takovouto cenu by mohla nabídnout i mechanická tlačítka, ale vzhledem k celkové výbavě tomu asi tak nebude.





9H Gaming Headset je vybaven 7.1 virtuálním prostorovým zvukem a slibuje komfort a možnost vyladění zvuku v závislosti na typu hry a prostředí. Sluchátka jsou vybavena vlastní externí zvukovkou s aktualizovatelným firmware, takže je zřejmé, že se budou k počítači zapojovat primárně pomocí USB. Výrobce ale také udává možnost zapojení pomocí dvou 3,5mm jacků (jeden pro sluchátka a druhý pro mikrofon), přičemž jeden je čtyřpólový a umožní zapojení také k mobilním zařízením. Cena headsetu je 170 euro.





Rival Fnatic Edition Mouse je založena na optickém senzoru s rozlišením mezi 50 a 6500 CPI a nastavit jí můžeme odezvu 1 ms (čili dotazovací frekvenci 1000 Hz). Tlačítka pochází přímo od firmy SteelSeries a vydržet mají na 30 milionů stisků. Máme tu celkem šest programovatelných tlačítek a dvojzónové podsvícení s libovolným odstínem. Povrch myši je měkký, kabel má stejně jako u klávesnice dva metry a nastavení budeme provádět pomocí softwaru SteelSeries Engine 3. Zadní část s nápisem FNATIC je odnímatelná a my ši můžeme na 3D tiskárně vyrobit vlastní, pokud máme tu možnost. Cena této myši je 70 euro.

Zdroj: Hexus.net
reklama