reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Swiftech odhalil sady vodního chlazení H2Ox20 Elite Series

19.11.2012, Jan Vítek, aktualita
Swiftech odhalil sady vodního chlazení H2Ox20 Elite Series
Pod označením H2Ox20 Elite Series Liquid Cooling Kit se budou prodávat dva nové produkty od známé firmy Swiftech, která je renomovaným výrobcem vodních bloků i celých chladičů. Tyto nové sady nespadají do dnes tak populární kategorie bezúdržbových...
Pod označením H2Ox20 Elite Series Liquid Cooling Kit se budou prodávat dva nové produkty od známé firmy Swiftech, která je renomovaným výrobcem vodních bloků i celých chladičů.





Tyto nové sady nespadají do dnes tak populární kategorie bezúdržbových vodních chladičů, čili nedostanete již hotový produkt, který se pouze namontuje. Váš úkol bude náročnější a o to zábavnější - poskládat celý chladič, propojit jej hadičkami a naplnit chladicím médiem. Vše potřebné dostanete v sadě.





Ta se bude skládat z vodního bloku pro CPU, a to nového Apogee Drive II s integrovanou pumpou a pak tu bude buď H20-220 Elite nebo H20-320 Elite, čili radiátor pro dva nebo tři 120mm ventilátory s integrovanou expanzní nádobou. Ta poslouží pro naplnění okruhu i jako zásobárna chladicího média, které se časem bude skrz hadičky a spoje odpařovat.

Dostanete také příslušný počet ventilátorů Helix s PWM řízením a také osmicestný PWM splitter pro jejich napájení. Pak nesmí chybět fitinky Lok-Seal 1/2" x 3/4", hadičky a půl litru médea Swiftech HydrX. Sada s menším radiátorem přijde na 240 USD a ta druhá na 280 USD.

Zdroj: techPowerUp
reklama