reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Synology představil NAS systém DiskStation Manager 4.3

28.8.2013, Jan Vítek, aktualita
Synology představil NAS systém DiskStation Manager 4.3
Synology si připravil další verzi svého operačního systému DiskStation Manager pro NAS DiskStation a RackStation. Ten tak má být již dostupný ve verzi 4.3, a to zhruba pět měsíců po uvedení verze DiskStation Manager 4.2. Dle CEO společnosti...
Synology si připravil další verzi svého operačního systému DiskStation Manager pro NAS DiskStation a RackStation. Ten tak má být již dostupný ve verzi 4.3, a to zhruba pět měsíců po uvedení verze DiskStation Manager 4.2.





Dle CEO společnosti Synology má nová verze přinést technologie, které byly dříve dostupné pouze velkým společnostem. Plně podporuje technologii Windows Offloaded Data Transfer (ODX) pro rychlejší kopírování a přesunování souborů, dále tu je Synology LUN rovněž pro rychlejší (až 20x) kopírování souborů.

Dále tu je také podpora SSD TRIM, Synology High Availability (SHA) zjednodušující správu clusteru, Speed Limit Scheduler zjednodušující správu uživatelů a skupin nebo podpora HFS+, NSFv4, Windows DFS links a Symbolic Link, které vylepšují kapacitu sdílení souborů.

Nová Cloud Station zde umí selektivní synchronizaci nebo ukládání historických verzí, čímž má zvýšit svůj výkon až o 30 procent a rovněž má plnou podporu OS Linux. Mail Server je zase zabezpečený pomocí ClamAV Antivirus (Essential), novými nástroji proti spamu a také funkcí Auto Bcc.

Více informací naleznete na webu výrobce (viz zdroj). Nový systém je vhodný pro NAS servery DiskStation a RackStation řady x10 a novější.

Zdroj: TZ Synology
reklama