reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

The Elder Scrolls Online bude o víkendu zdarma a pak se slevou

16.11.2016, Jan Vítek, aktualita
The Elder Scrolls Online bude o víkendu zdarma a pak se slevou
Majitelé konzole PlayStation 4 a vhodně vybavených PC/Mac se mohou těšit na to, že si o tomto víkendu budou moci zdarma zahrát The Elder Scrolls Online. Stačí si tak pouze hry stáhnout a vytvořit si příslušný účet.
Provozovatelé The Elder Scrolls Online tak doufají, že ke své MMORPG hře přitáhnou další platící duše, které budou nalákány víkendem hraní zdarma. Nejdříve se podívejme na to, co se týká konzole PlayStation 4. Zájemci si budou moci tuto hru začít stahovat z PlayStation Network již od dnešního poledne. Stačí si najít v obchodě The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, stáhnout ji a vytvořit si účet pro ESO (není k tomu zapotřebí PlayStation Plus). Dopředu je ale třeba počítat s tím, že celá hra zabere na disku 73 GB.





O víkendu pak můžete začít hrát a budete mít plný přístup do celé základní hry The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, a to bez všech vydaných DLC a odpovídajících lokací. Do začátku dostanete k účtu 500 korun (ne českých, ale pro Crown Store), které můžete utratit za virtuální kostýmy, mazlíčky nebo lépe užitečné svitky, atd. To vše můžete považovat jako základ, který můžete využít, pokud se rozhodnete nakonec u hry zůstat, ale za to už bude třeba platit. Hrát zdarma budete moci do nedělní půlnoci.

Co se týče PC a Mac, zde jsou instrukce trošku matoucí. Na stránkách hry je uvedeno, že už můžeme stahovat nyní, abychom byli připraveni na dnešní 19. hodinu, kdy bude možnost hrát zdarma aktivována. Ovšem na Steamu taková možnost není a my si můžeme hru jen koupit za přinejmenším 30 eur. Tam se ale také dozvíme, že právě dnes v sedm večer bude teprve možné začít hru stahovat. I v tomto případě samozřejmě bude zapotřebí účet na ESO, hra bude k dispozici bez DLC a s dárkem 500 korun. V tomto případě bude také posunut herní víkend zdarma až do pondělní 7. hodiny večerní.

Pokud nabídku využijete, automaticky bude zařazeni do loterie Trip of a Lifetime. Pět vylosovaných dostane pěkný dárek v podobě dovolené do jedné z pěti vybraných exotických lokací, a to včetně ubytování, stravy a exkurzí s průvodci. Pokud již hru hrajete, máte tu možnost také. Je ale potřeba se předem registrovat.

A pokud vás hra nakonec zaujme, bude vhodné si pořídit do pondělí 28. listopadu, do kdy bude nabízena ve všech podobách se slevou včetně Crown Packs. V případě PS4 ale tato nabídka vyprší již 24. listopadu. A co Xbox One? Pro tuto konzoli se připravuje také víkend zdarma, ale někdy později.

Zdroj: ESO
reklama