reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

The Outer Worlds získají dvě velká příběhová DLC

24.7.2020, Jan Vítek, aktualita
The Outer Worlds získají dvě velká příběhová DLC
Titul The Outer Worlds od Obsidian Entertainment zaznamenal loni slušný úspěch, ale i zaslouženou kritiku jako duchovní nástupce série Fallout a nyní se mají fanoušci dočkat dvou velkých příběhových rozšíření či DLC. 
The Outer Worlds se tak tento rok vrátí, neboť Obsidian Entertainment si chystají celkem dvě příběhová rozšíření, z nichž jako první nastoupí Peril on Gorgon. Starou terminologií bychom tak mluvili o datadiscích a novou pak o DLC, i když mezi DLC dnes může spadat cokoliv od speciální textury pro zbraň až právě po příběhové rozšíření.
 
 
Peril of Gorgon tak bude první ze dvou, které Obsidiani plánují a toto nové dobrodružství nás zavede na asteroid, kde Spacer's Choice vyrábí Adrena-Time. Jde o jednu z dostupných drog ve hře, jež má za účinek zrychlení pohybu na 15 sekund a silnější útok chladnými zbraněmi. Po vypršení účinku ale je postava na čas postižena -1 na všech atributech a naopak pomalejším pohybem. 
 
Na Gorgonu si tak máme užít novou porci zábavy, ale kolik hodin můžeme očekávat, to se nedozvíme. Víme ale, že tu vedle nové příběhové linky a questů budou i nové zbraně, zbroj i pozitivní a negativní perky. Nové DLC přijde na 15 dolarů a k dispozici bude od 9. září. Hra samotná v základní verzi přitom stále ještě nevyšla na Steamu, i když se to plánuje na letošní rok, ale datum nebylo upřesněno. Je tak možné, že to bude právě 9. září, ale pokud půjde opravdu o roční exkluzivitu pro Epic Game Store, dočkáme se až 25. října. 
 
Co se týče druhé expanze, o ní se zatím neví v podstatě nic, a to ani kdy bude k dispozici. Platí ale, že vydavatelem hry je stále Private Division, což znamená dostupnost pro všechny platformy, na nichž je i základní verze hry. Obsidian Entertainment ale už nějaký ten pátek spadá pod Microsoft a ten se rozhodl, že budoucí hry jako Grounded a Avowed už budou exkluzivně pro Xbox a PC. 
 
Zdroj: KitGuru


reklama