reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Tichá mATX skříň Cooler Master Silencio 352

14.8.2013, Milan Šurkala, aktualita
Tichá mATX skříň Cooler Master Silencio 352
Po skříni Silencio 450 a jiných představuje společnost Cooler Master další model této řady, Silencio 352. Jde o skříň typu mATX a je to první tichá mATX od této firmy. Nízký hluk je dosažen např. i pomocí pěny na bočnicích a předním panelu,...
Po skříni Silencio 450 a jiných představuje společnost Cooler Master další model této řady, Silencio 352. Jde o skříň typu mATX a je to první tichá mATX od této firmy. Nízký hluk je dosažen např. i pomocí pěny na bočnicích a předním panelu, která potlačuje hluky vytvářené uvnitř skříně. Rám je ocelový a vibrace potlačují gumové podložky.





Silencio 352 má rozměry 200×378×453 mm a váží 4,7 kilogramu. Pojme jednu 5,25" jednotku, dále tři 3,5" jednotky (jedna s vnějším přístupem, dvě vnitřní) a 4 vnitřní 2,5" jednotky, např. SSD disky. Vepředu je instalován jeden 120mm XtraFlo ventilátor, místo je tu ještě pro jeden další (ten si už musíte koupit sami). Vzadu je opět jeden 120mm XtraFlo ventilátor a nahoře najdete ještě jedno místo pro případný 120×15mm větrák. Samozřejmostí jsou filtry pro snížení množství nasávaného prachu.





Do skříně se vejde grafická karta s délkou 355 mm a chladič procesoru s výškou až 155 mm. Nechybí dva USB 3.0 porty a čtečka SD karet. Silencio 352 se začne prodávat během srpna za cenu 54,90 EUR.









Zdroj: TZ Cooler Master
Autor: Milan Šurkala
Vystudoval doktorský program v oboru informatiky a programování se zaměřením na počítačovou grafiku. Nepřehlédněte jeho seriál Fotíme s Koalou o základech fotografování.
reklama