reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Titanfall 2 je na cestě, slibuje i kampaň pro jednoho hráče

12.4.2016, Jan Vítek, aktualita
Titanfall 2 je na cestě, slibuje i kampaň pro jednoho hráče
Na Youtube byl zveřejněn teaser, který nám dá nahlédnout do světa Titanfall 2. Tato nová hra se chystá pro PC i konzole Xbox One a PlayStation 4 a navazuje na původní velice úspěšný titul, který pomohl s prodejem Xbox One.
Původní Titanfall přišel na trh před více než dvěma lety a určen byl pro PC, Xbox One a Xbox 360. Microsoft této hře vděčí za to, že mu podstatně zvýšila prodeje konzole Xbox One, která byla tehdy jen čtyři měsíce stará, a to až o sto procent v průběhu prvních týdnů. Není tedy divu, že se na úspěch prvního dílu bude snažit navázat chystaný Titanfall 2, jenž už bude určen i pro PS4 od Sony. Respawn Entertainment přitom hodlají nabídnout opravdovou kampaň pro jednoho hráče, která už nebude pouze v podobě tréninkových misí.





Pokud jste tedy měli rádi původní Titanfall, bude na co se těšit, i když samotný teaser toho jako obvykle moc neukazuje. Rozpoznat můžeme leda tak to, že roboti budou mít k dispozici také obrovské meče. Existují ale obavy, které se týkají výkonu.


Původní Titanfall pro Xbox One běžel v rozlišení 792p a zdaleka nebylo dosaženo cílových 60 FPS, ačkoliv se Respawn snažili výkon zlepšit vydáváním aktualizací. I přesto snímkovací frekvence občas klesla až k 30 FPS. Co se týče PC, jejich verze také doznala jistých kompromisů, ovšem osobní počítače se od té doby na rozdíl od Xbox One posunuly dále a než Titanfall 2 vstoupí na trh, k dispozici již jistě budou i nové karty generací Pascal a Polaris.

Nicméně konzole Xbox One a PS4 se už usadily na trhu a mluví se o již vyspělých vývojářských nástrojích, jež umožní jejich hardware využívat efektivněji a vzhledem k úspěchu prvního dílu mají Respawn jistě také dostatek financí na vývoj. Musíme tedy věřit, že poskytnou kvalitní podívanou i na televizních obrazovkách napojených na PS4 i slabší Xbox One.

Zatím se tedy o Titanfall 2 toho moc neví a počkat si musíme do 12. červa, kdy by měli autoři během EA Play v Los Angeles a Londýně prozradit více. Ví se rovněž, že Respawn mají v rukávu i další vyvíjené projekty, a to včetně mobilní hry ze světa Titanfall. Především jde ale o zatím neznámou novinku z oblasti 3D stříleček z třetího pohledu.

Zdroj: Extremetech

reklama