reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Trailer ke Crysis Remastered je tu, jak vypadá grafika?

30.6.2020, Jan Vítek, aktualita
Trailer ke Crysis Remastered je tu, jak vypadá grafika?
Společnosti Electronic Arts a Crytek už potvrdily, že si chystají remasterovanou verzi hry Crysis, která by měla využít nejnovější grafický engine a nabídnout i ray tracing. Zítra bude zveřejněn i oficiální trailer. 
Až zítra navečer tak má být oficiálně představen trailer ke hře Crysis Remastered, ovšem na YouTube se už na první pohled objevil dříve - viz vložené video. 
 
 
Někteří v ohlasech poukazují na to, že jde v podstatě o to samé a ptají se, zda náhodou nejde o podvrh. To se nakonec dozvíme už zítra, ale když si najdeme starý trailer a podíváme se na jeho zpracování, pak nové zpracování je opravdu výrazně odlišné. Budeme tak předpokládat, že uniklý trailer je skutečně pravý, ostatně jde jen o remaster a nelze čekat, že jeho grafika bude odpovídat tomu, co nabízí moderní AAA střílečky či obecně 3D hry. A i tak nevypadá vůbec špatně. 
 
ze starého traileru
 
nový trailer 
 
Zítra v šest odpoledne tak bude zveřejněn trailer na oficiálním účtu v rámci "Crysis Remastered - Official Gameplay Trailer Premiere" a poté se už v příštím měsíci můžeme těšit na to, že hra bude vypuštěna na trh. Stane se tak konkrétně 23. července. 
 
I uniklý trailer slibuje nejnovější výdobytky moderního enginu firmy Crytek, ovšem v jaké podobě tu bude implementován slíbený ray tracing, to se ještě uvidí. Pokud půjde o něco, co bude stát za řeč, jistě se tím brzy pochlubí i sama NVIDIA, přičemž ze záběrů ve videu toho moc poznat nelze. Mohlo by jít o stíny, nebo spíše o odrazy, ale nikde jsem nenašel odraz objektu, který by byl jinak sám mimo záběr, což by ukazovalo právě na ray tracing. 


reklama