reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Ubisoft bude nyní nadělovat každý den

25.11.2016, Jan Vítek, aktualita
Ubisoft bude nyní nadělovat každý den
Ubisoft pro pro závěr tohoto roku připravil celý "adventní kalendář" s různorodou nabídkou, takže chce evidentně zakončit své oslavy Ubi 30 ve velkém stylu. Očekáváme také oznámení posledního titulu, který bude zdarma.
Uvidíme tak, kterou další hru zdarma nám Ubisoft nabídne, což se dozvíme asi už během následujícího týdne. Ještě nyní si můžete zdarma stáhnout Far Cry 3: Blood Dragon a předtím to byly hry Prince of Persia: Sands of Time, Splinter Cell, Rayman Origins, The Crew a Beyond Good and Evil. K tomu se však přidá i další akce, která bude rozprostřena přes celých 30 dní. Nezačne ale až v prosinci, ale rovnou nyní a potrvá do 23. prosince.





Nyní už jsou na stránkách Ubisoftu aktivní dvě nabídky ve virtuálním adventním kalendáři, takže můžeme už trošku posoudit, zda bude o co stát. V prvním políčku je Rayman Classic, čili mobilní hra, která je stále k dispozici zdarma. Stačí se přihlásit ke svému účtu, kliknout na políčko a vybrat si v obchodu Google Play, na které zařízení se má hra naoinstalovat.





Políčko pro tento den se netýká ničeho konkrétního a jde v podstatě jen upozornění na nabídku Black Friday, která zahrnuje až 75procentní slevy na hry a jiné zboží. Koupit si můžeme třeba zlevněný Far Cry 4 za 10 eur a jiné hry, na něž je většinou poloviční sleva. Od zítřejšího dne by zase Ubisoft mohl nabídnout něco zcela zdarma, ale to uvidíme, nakonec může jít třeba "jen" o další speciální slevy. Přece jen je tu ještě dalších 28 políček.

Zdroj: Ubisoft
reklama