reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Valve nám poprvé umožní nominovat hry pro Steam Awards

24.11.2016, Jan Vítek, aktualita
Valve nám poprvé umožní nominovat hry pro Steam Awards
Společnost Valve ve snaze přitáhnout k platformě Steam více pozornosti spouští podzimní slevové akce a poprvé nám přitom umožní nominovat hry pro ceny Steam Awards. Můžeme hlasovat v řadě kategorií, ale co z toho budeme mít?
Vůbec poprvé tak může celá komunita na Steamu zasáhnout do udělování cen Steam Awards, a to tak, že sama určí nominované hry, a to ze všech možných, které si v tomto obchodě můžeme koupit. Velká podzimní slevová akce přitom již byla spuštěna, a to stejně jako na GOGu, a tak se již můžete podívat na to, co nám Valve letos nabízí. Je toho dost a slevy se týkají především celých herních řad, jako jsou The Elder Scrolls, Grand Theft Auto, Batman či Civilization. Doporučená nabídka se bude přitom měnit a aktuálně je na Steamu přes 13 tisíc zlevněných titulů, takže vybírat je z čeho.





Na hlavní stránce Steamu pak najdete odkaz na nominování her pro Steam Awards, jichž je celkem osm a namísto klasických kategorií jako nejlepší RPG/FPS/MMO a tak podobně tu máme poněkud odlišné nominace. Jde třeba o cenu "Just 5 more minutes" (ještě pět minut) pro hru, u které jste si často říkali, že si dáte ještě jednu úroveň a nakonec jste se u ní zasekli do brzkého rána. Dále tu je cena pro nadčasovou hru (Test of Time), hru, která vás emocionálně zasáhla (I’m not crying, something’s in my eye), nebo vás prostě dostala (Whoooaaaa, dude!).

Nominuje se také titul, v němž se vyskytuje záporňák, jehož problém by možná vyřešilo jen obejmutí (Villain most in need of a hug), nezapomnělo se na minihry ukryté ve hrách (Game within a game), výbornou hru, jež nepotřebovala ke svému úspěchu nákladný marketing (I thought this game was cool before it won an award), nejlepší hru, v níž hrají svou roli hospodářská zvířata (Best use of Farm Animal) a jako důkaz toho, že lidem vymýšlejícím tyto nominace už opravdu docházely nápady, tu je cena We didn’t think of everything. Zde se výběr kategorie ponechá na Steam Awards Selection Committee, čili komisi, do níž se můžete dostat splněním čtyř úkolů: nominovat alespoň 1 hru, nominovat hry pro všechny kategorie, zahrát si jednu z námi nominovaných her a napsat na jednu z nich (nebo aktualizovat) svou recenzi. Za každý úkol dostanete také 25 XP.

Zdroj: Steam
reklama