reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Veletrh CeBIT 2010 se přihlašuje

6.11.2009, Jan Vítek, aktualita
Veletrh CeBIT 2010 se přihlašuje
Nový rok se již blíží a s ním také další známý veletrh informačních technologií - hannoverský CeBIT, jenž proběhne od 2. do 6. března. Ke stěžejním oblastem veletrhu CeBIT 2010 patří dle nových informací vedle vedoucího tématu ´Connected...
Nový rok se již blíží a s ním také další známý veletrh informačních technologií - hannoverský CeBIT, jenž proběhne od 2. do 6. března. Ke stěžejním oblastem veletrhu CeBIT 2010 patří dle nových informací vedle vedoucího tématu ´Connected Worlds´ také výstavní oblasti Business IT, Green IT, Internet & Mobile Solutions, Webciety, Destination ITS, TeleHealth, Security, Banking & Finance, Communications, ICT Infrastructure a Planet Reseller. Už nyní se vynořují zprávy, dle nichž se máme připravit třeba na výstavní část Webciety Area s prostorovou koncepcí symbolizující procházení po internetu. Propojená bude také ještě s Internet & Mobile Solutions.



Na CeBITu se také bude probírat boom v internetové TV, jejž již zachytila reklamní branže, aby mohla díky němu získat nový zdroj příjmu. Růst také zaznamenávají firmy v oblasti eCommerce, tedy internetového nakupování a na veletrhu budou moci návštěvníci získat detailní informace o možnostech tohoto obchodu. Budou zde rovněž prezentována řešení marketingu online.

Specializovaným obchodem se bude opět zabývat Planet Reseller, které bude přesunuta do hal 14 a 15. Novinkou zde bude "Conference Center", kde proběhnou různé workshopy a školení. Novými vystavovateli na Planet Reseller jsou firmy Globo-Service, Municall, Paragon i distributor Wave Computersysteme.

CeBIT je organizován již od roku 1986 vždy na jaře veletržní správou Deutsche Messe AG. Pokud máte zájem o další informace o této významné evropské události, pak využijte link na zdroj článku.

Zdroj: TZ CeBIT
reklama