reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

ViewSonic odhalil All-in-One Zero Client SD-Z245

27.8.2013, Jan Vítek, aktualita
ViewSonic odhalil All-in-One Zero Client SD-Z245
Společnost ViewSonic na VMworld představila zajímavé zařízení pro Virtual Desktop Infrastructure (VDI), a to SD-Z245, což je takzvaný All-in-One Zero Client pro virtualizační technologie. Nejde tedy o plnohodnotný počítač, ale o jednoduchého...
Společnost ViewSonic na VMworld představila zajímavé zařízení pro Virtual Desktop Infrastructure (VDI), a to SD-Z245, což je takzvaný All-in-One Zero Client pro virtualizační technologie. Nejde tedy o plnohodnotný počítač, ale o jednoduchého klienta pro virualizované prostředí, jenž chce nabídnout snadnou správu, vysokou bezpečnost a oproti desktopům o 80 % nižší spotřebu energie. Výrobce na něj také poskytne tříletou záruku.





ViewSonic SD-Z245 má úhlopříčku své obrazovky 23,6" a nese integrovaný procesor Teradici Tera2321 akcelerující PCoIP. Je tak přímo určen pro sítě založené na řešení VMware, podporuje 2D i 3G grafiku a multimédia v plném rozlišení přes gigabitový Ethernet a pro zvýšenou produktivitu nabídne rozhraní DVI-I pro připojení dalšího displeje.

V tomto klientu tedy není žádný operační systém ani pohyblivé součásti, takže se ViewSonic může chlubit vysokou spolehlivostí, na jejímž základě si dovolí nabízet tak dlouhou standardní záruku. V Americe přijde nový SD-Z245 ještě v tomto roce za 549 USD a menší 22" model SD-Z225 je již k dispozici za 499 USD. Nakonec je k dispozici také klient bez displeje - SD-Z55 - s cenou 299 USD.

Zdroj: techPowerUp
reklama