reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Vybíráme přítelkyni

1.4.2005, Jan Dudek, článek
Vybíráme přítelkyni
Teď si vybereme komponentu, jež je pro život nejdůležitější – přítelkyni. Slečnu, jež vás rozveselí, pohladí a svou krásou okouzlí. Je to mnohem dokonalejší a složitější tvor než jakýkoliv procesor, na druhou stranu je ještě více nevyzpytatelný než desky ECS.
Kapitoly článku:
Tento článek jsem si vždycky přál napsat, ale nikdy mi ho nechtěly HW weby uveřejnit, když právě nebyl apríl. Dnes konečně je a já konečně můžu uveřejnit článek o mém nejoblíbenějším HW – ženách. Nejedná se o žertík, ale v podstatě o seriózního průvodce ženskou duší a návod, jak na ně. Vím moc dobře, že nejeden známý, co se pohybuje v IT světě, má problémy s opačným pohlavím. HW komponent si můžete koupit, ale ženu nikoliv - musíte se ji získat a následně udržet. Je to mnohem složitější proces než přetaktování procesoru, a proto mnohý špičkový odborník na počítače často odchází s prázdnou.

 

Žena


V nedávném článku jsem psal, že desek je v nabídce stovky možných typů, žen je však daleko víc – jsou jich milióny. Každá z nich je jiná a unikátní. Každé se líbí něco jiného a každou si získáte jiným způsobem. Můžou vám připadat jako tvorové z jiné planety, kteří se nezajímají o vaše počítače a nezajímají je LAN party. Místo toho se zajímají o školu, oblečení a podobné ženské věci.

Přesto vás musím ujistit, že ženy jsou mužům v mnoha ohledech velmi podobné. Ženy a muže lze přirovnat k procesorům AMD a Intel, mají sice jinou architekturu a trošku jinak se z programátorského hlediska chovají, ale ve finále je používáme ke stejnému účelu. Ženy také chtějí lásku, porozumění a mít stálého partnera. Jen se na věc dívají jiným pohledem a vztah si přejí prožívat často jiným způsobem než muži.



Myslím si však, že hodně představ o ženách mají muži zkreslených. Dnešní dívky jsou úplně jiné než jejich maminky a jejich nejbližší přítel je mobilní telefon. Počítačů a her se nebojí, ale do detailů nezabíhají. Neexistuje snad žádná holka, jež si umí poskládat sama počítač, ale znám jich docela dost, které si rády zapaří. Ale jen tak chvíli pro zábavu. Žádnou holku však neohromíte výkladem o vašem procesoru či základní desce. Holky počítače mají rády, ale jen do určité míry. Mnohem více se jim líbí chození na procházky, mazlení, povídaní atp. Žena není tak náročný tvor, jak by se mohla zdát, je to jen mazlíček, kterému musíte rozumět. Nestačí mu pouze elektřina, musíte se jí věnovat, psát SMS a pořád u ní vyvolávat pocit, že na ni myslíte.

 

Typy žen


Muži ženy často dělí podle barvy vlasů, avšak každá žena je diametrálně odlišná, a proto je nelze dělit podle nějakých kategorií jako v případě základních desek či procesorů. Přesto podle mých zkušeností se přeci jen trochu brunetky, zrzky a blondýnky liší.
 

Brunetky

S brunetkami mám moc dobré zkušenosti. Osobně je považuji za nejhezčí a hlavně je to takový střed mezi blondýnkami a zrzkami. Jsou věrné, milé, starostlivé a sex jim není cizí. Z hlediska delšího vztahu se jedná obecně o nejlepší společnice. Vřele brunetky doporučuji. I já jsem si jednu pořídil.



Blondýnky

Blondýnky na mě působily velmi rozporuplně. Nikdy bych o nich neřekl, že jsou hloupé, ale spíše jsem se často setkal s blondýnkami, které nevěděly, co vlastně chtějí. Podle průzkumů jsou brunetky a hlavně zrzky více sexuchtivé než blondýnky. Na druhou stranu jsou pro mnohé muže plavovlasé ženy velmi přitažlivé.
 

Zrzky

Velmi zajímavá kategorie žen. Jsou velmi tvrdohlavé a milují sex. Pokud toužíte po sexuální dračici, tak zvolte zrzku, kolotoč, který s ní zažijete, si často budete pamatovat celý život. Zrzky jsou nejlepší na krátkou, nejlépe noční známost. Na delší vztahy nejsou příliš dobré, protože věrnost není jejich silnou devizou.

Kterou vybrat? Já osobně vřele doporučuji brunetky. Je jich za prvé nejvíce a jsou hodně starostlivé a přítulné.
reklama